Tagipilvi: krokus

Krokus tekee comebackin alkuperäisellä kokoonpanolla 20 vuoden tauon jälkeen!

Krokuksen albumin "Hoodoo" etukannessa koristeellinen ovenkolkutin, jossa kellertävin kirjaimin yläosassa Krokuksen nimi ja alaosassa albumin nimi. Keskellä kolkutinta näkyy ihmisen pääkallo, jonka nenän kohdalla kiinni jonkinlainen ripa, jolla ovea kolku Julkaistaan 3.3.2010

Sveitsin menestynein rockyhtye Krokus palaa takaisin alkuperäisellä kokoonpanollaan lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Comeback-albumi “Hoodoo” on tehty Krokuksen perustajajäsenten voimin. Laulaja Marc Storace on vakuuttunut yhtyeen uusimmasta albumista; Teemme comebackin todella freesillä rockalbumilla, joka tulee tekemään vaikutuksen. Vahvoja sävellyksiä, vahvoja riffejä — tällä kertaa kaikki on tehty oikein ja emme malta odottaa, että pääsemme soittamaan tämän levyn biisejä keikoille!

Krokus perustettiin 1974 pienessä sveitsiläisessä kylässä, Solothurnissa. Sen kulta-aikaa olivat vuodet 1980–1984, jolloin yhtye keikkaili mm. USA:ssa, Kanadassa ja Englannissa tiuhaan. Krokus on myynyt pelkästään Sveitsissä yli miljoona levyä, ja saavuttanut kulta- ja platinalevyt Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Käyttöehdot