Tagipilvi: kurt cobain

Nirvanalta "Nirvana Live At Reading" -livelevy.

Kellertävä valokuva kolmesta miehestä nojailemassa seinään ja naureskellen. Kuvan yläosassa punaisella värillä lukee Nirvana ja sen alla pienemmällä, että "At Reading Festival". Julkaistaan 3.11.2009

Legendaarisen Nirvana-yhtyeen suuren yleisön korville nostanut keikka vuoden 1992 Reading-festivaalissa taltioitiin julkaistavaksi myöhemmin. Levyn julkaisu tulee koittamaan vuosien odotuksen päätteeksi 3. marraskuuta live-DVD:nä ja -CD:nä, sekä vinyyliversiona saman kuukauden 17. päivä. Livelevy on nimeltään paljastavasti “Nirvana Live At Reading” ja se sisältää 30.8.1994 tehdyn keikkataltioinnin Britanniassa vuosittain järjestettävästä festivaalista. Vuonna 1994 Nirvana oli festivaalin pääesiintyjä. Shown taltiointi on ilmestynyt aikaisemmin bootleg-julkaisuina, mutta nyt ensimmäistä kertaa DVD-laadulla. Kiekon ääniraita on tosin napattu originaaliäänitteiltä.

Kurt Cobain Guitar Heroon.

Videopelisarja Guitar Hero tulee marssittamaan ulos syyskuun alussa jo viidennen jakson pelisarjasta. Tämänkertainen peli keskittyy parin biisin edestä edemenneen Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobainiin, joten pelaajat pääsevät nyt ensimmäistä kertaa soittamaan Guitar Herossa Cobainin hittibiisejä, kuten “Smells Like Teen Spirit” ja liveversiota “Lithium”-kappaleesta esiintymällä vuoden 1992 puolella Englannin Reading-festivaalissa. Pelitalo Activisionin mukaan Kurt Cobain on ehdottomasti yksi tunnetuimmista hahmoista rock-musiikin historiassa, joten on suuri kunnia saada peräti kaksi Nirvanan mestaribiisiä Guitar Hero 5:een.

Käyttöehdot