Tagipilvi: led zeppelin

"Flowers in the Desert" — metallia Lähi-idästä.

"Flowers In The Desert" -kokoelman kansitaiteessa näkyy turbaanimaisen kankaan rättiä, joka on mustan paidan päällä mikrofoniin laulavan miehen olkapäiltä alas. Kuvan vasemmassa laidassa paljon pientä pränttiä ja kellertävä varoituskyltti, jossa olevia va Julkaistaan 2.2.2010

EMI Music Arabia tarjoilee “Flowers in the Desert” -kokoelmalevyllä päivitetyn katsauksen Lähi-idän monimuotoisesta metalliscenestä. 70-luvulla oli tavallista, että menestyneet länsimaiset artistit matkasivat itään hakemaan vaikutteita omaan musiikkiinsa. Led Zeppelinin Jimmy Page sanoi jo vuonna 1975 Rolling Stonen haastattelussa: You know what you can gain when you sit down with the Moroccans? As a person and as a musician. That’s how you grow.

Led Zeppelinin "Stairway to Heaven" arvoltaan 369 miljoonaa euroa.

Portfolio.com-sivuston toimittaja Miriam Datskovsky hehkuttaa, että englantilainen hard rock -legenda Led Zeppelinin vuosia sitten pyöräyttämä värssy, nimeltään “Stairway to Heaven”, on rahalliselta arvoltaan suuri hitti. Alunperin vuonna 1971 julkaistu kappale on raportin mukaan 572 miljoonan Yhdysvaltain dollarin, eli noin 369 miljoonan euron, arvoinen taideteos. Kappaletta uutissivusto hehkuttaa yhdeksi kaikkien aikojen soitetuimmaksi. “Stairway to Heaven” onkin jälleen viime syksynä rynninyt Iso-Britanniassa albumilistalle, mutta myös Yhdysvalloissa se on ollut hiljattain digitaalisen latauslistan kärkisijoilla. Monet muut alan artistit ovat kyenneet lyömään rahoiksi tekemillään kappaleilla, mutta se ei näemmä onnistu Led Zeppelinin tapauksessa, sillä kappale on yhtyeen tiukassa otteessa. Lukuisat muut rytmiryhmät ovat lisensoineet biisejään esimerkiksi Hollywoodin ja Madison Avenuen käyttöön, kuten esimerkiksi Bob Dylanin kappale “Love Sick”, joka päätyi Victoria’s Secret -ketjun mainokseen.

Käyttöehdot