Tagipilvi: marilyn manson

Marilyn Manson on sinkku.

Kalmalta näyttävä Marilyn Manson, eli Brian Hugh Warner, on hiljattain päättänyt lain edessä avioliittonsa. Mies on nyt aloittamassa vuotta 2008 sinkkuna. Goottirokkarin avioliitto mallina ja eksoottisena tanssijana tunnetun Rita Von Teesen kanssa päättyi virallisesti viime torstaina, jolloin molemmat erosivat avioliiton pyhästä satamasta ja saavuttivat jälleen lain silmissä sinkkujen statuksen.

Rita Von Teese, jonka syntymänimi on Heather Sweet, pääsi yhdessä Marilyn Mansonin kanssa eroprosessissa sopuun. Tarkempia tietoja avioeron päättymiseen liittyvistä juridisista seikoista ei ole tarjolla, sillä lakipaperit on julistettu salaisiksi.

Alice Cooper ja Motörhead kiertueelle Iso-Britanniaan.

Alice Cooper -artistin ylävartalo näkyy kellertävää sumua tai utua vasten. Miehellä valkoinen paita, joka on veressä ja mustat nahkahansikkaat käsissään. Hänellä puolipitkät hiukset ja mustat silmänympärykset. Syntynyt vuonna 1948

Ikääntynyt amerikkalainen Alice Cooper (www.alicecooper.com) aikoo lyöttäytyä yhteen Motörheadin ja Joan Jett and The Blackhearts -nimisen rytmiryhmän kanssa keikkaillakseen yhdessä Iso-Britanniassa. Bändien on tarkoitus marssia marraskuussa kymmeneen eri keikkapaikkaan, joihin lukeutuu mm. Lontoo ja Nottingham.

Alice Cooper tulee julkaisemaan ensi vuoden puolella uuden albumin, minkä nimi on “Along Came a Spider”. Kiekon julkaisuhetkeä on jouduttu lykkäämään, sillä Alice keikkailee ahkerasti maailmankiertueella “Psycho-Drama Tour”. Bändi lausui kesäkuun ensimmäisellä viikolla, että uusimman albumin biisit on pääosin kirjoitettu.

Marilyn Mansonilta oma absinttimerkki.

Viisi Marilyn Manson -yhtyeen jäsentä seisoo vaaleansinistä taustaa vasten. Keskimmäisenä bändin keulahahmo. Kaikilla miehistä naamat meikin peitossa. Heillä synkät ilmeet kasvoillaan. Majailee Kaliforniassa

Amerikkalainen shokkirokkari Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) aikoo The Washington Times -lehden mukaan tuoda esiin uuden ulkomusiikillisen tuotteensa — oman absinttimerkin. Kyseessä on ranskalaisen Matter-Luginbuehlin kanssa yhteistyössä luotava “Mansinthe”-niminen absinttimerkki, joka on tarkoitus tuoda koko maailman maisteltavaksi. Juomaa valmistavan panimon johtaja Oliver Matter kertoi lehdelle, että Mansonin absinttia on ryhdytty tuottamaan elokuun alusta lähtien. Kuukaudessa he ovat saaneet valmiiksi jo 6000 pulloa tätä kyseessä olevaa alkoholijuomaa.

Käyttöehdot