Marilyn Mansonilta oma absinttimerkki.

Viisi Marilyn Manson -yhtyeen jäsentä seisoo vaaleansinistä taustaa vasten. Keskimmäisenä bändin keulahahmo. Kaikilla miehistä naamat meikin peitossa. Heillä synkät ilmeet kasvoillaan. Majailee Kaliforniassa

Amerikkalainen shokkirokkari Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) aikoo The Washington Times -lehden mukaan tuoda esiin uuden ulkomusiikillisen tuotteensa — oman absinttimerkin. Kyseessä on ranskalaisen Matter-Luginbuehlin kanssa yhteistyössä luotava “Mansinthe”-niminen absinttimerkki, joka on tarkoitus tuoda koko maailman maisteltavaksi. Juomaa valmistavan panimon johtaja Oliver Matter kertoi lehdelle, että Mansonin absinttia on ryhdytty tuottamaan elokuun alusta lähtien. Kuukaudessa he ovat saaneet valmiiksi jo 6000 pulloa tätä kyseessä olevaa alkoholijuomaa.

Panimon isäntä Matter kertoo Marilyn Mansonin absintin olevan klassinen absinttimerkki, jossa on tuore maku. Siinä ei käytetä sokeria tai väriaineita, vaan sen ainesosiin kuuluu perinteiset yrtit.

Marilyn Manson, jonka oikea nimi on Brian Hugh Warner, ei ole itse vielä henkilökohtaisesti käynyt visiitillä panimon tiloissa, mutta hänelle on lähetetty näytteitä eri absinttimerkeistä Markus Lionin kuljettamana, joka on ollut herra Mansonin tavarantoimittaja tällä alalla jo vuosien ajan.

Rokkari on vastuussa absinttipullon etiketistä, johon hänen kerrotaan luoneen koristeellisen goottityylisen kuvioinnin.

Marilyn Manson -bändin uran järjestyksessä kuudes studioalbumi, nimeltään “Eat Me, Drink Me”, julkaistiin kuluvan vuoden kesäkuussa. Se debytoi kotimaassaan myymällä 88 000 painosta. Kiekko on seuraaja yli neljä vuotta sitten ilmestyneelle “The Golden Age of Grotesque” -pitkäsoitolle. Uuden kiekon kappaleet kirjoitettiin alusta loppuun Mansonin ja Sköldin toimesta tarkoitusta varta vasten vuokratussa kotistudiossa.

Bändi kaavailee palaavansa Australiaan lokakuussa. Viimeksi ryhmä reissasi kengurumaassa kolmisen vuotta sitten. MM:n tukibändinä toimii australialainen pop/punk-yhtye The Spazzys, minkä kokoonpanoon kuuluu vain naisia.

Marilyn Manson on:

  • Marilyn Manson (laulu)
  • Tim Sköld (kitara)
  • Ginger Fish (rummut, live-esiintymisissä)
  • Chris Vrenna (kosketinsoittimet, live-esiintymisissä)
  • Rob Holliday (basso, live-esiintymisissä)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot