Tagipilvi: monday

Monday: "24 Hours in Pictures".

Technicolour-yhtyeestä suomalaisille tutuksi tulleella Tuomas “Gary” Keskisellä miehitetty poppirokkibändi Monday (www.mondayband.com) julkaisee levytysuransa ensimmäisen pitkäsoiton, debyyttialbumin, huhtikuun loppuvaiheilla. Jo viisi vuotta toiminut Monday julkaisi ensimmäisen äänitteensä viime vuoden syksyllä ja nyt huhtikuun lopussa myös ensimmäisen pitkäsoittonsa. Bändi ei ole vielä tähänkään hetkeen mennessä uransa ensimmäisen albuminsa sen kappalelistaa tai paljastanut opuksensa kansigrafiikkaa. Monday on kielinyt kiekostaan sen verran, että levyn nimi on “24 Hours in Pictures” ja sen kappaleiden tiedetään olevan Garyn säveltämiä viisuja ja niiden sanoituksissa on sekä tositapahtumiin perustuvia tarinoita, sekä fiktiivisiä sellaisia.

Mondaylta debyyttisingle radiosoittoon.

Valokuva Monday-yhtyeen joukosta, johon kuuluu neljä rokkarimiestä ja yksi mustahiuksinen ja tuimailmeinen nuori nainen. Naisella mustavalkoraidallinen paita yllään, miehillä mustat vaatteet. Osalla puolipitkät mustat hiukset. He seisovat ränsistyneen ja Esikoissingle uudelta albumilta

Elokuun alussa tärähtää radioaalloilla, kun Mondayn (www.mondayband.com) ensimmäinen singlelohkaisu kajahtaa eetteriin. Kyseessä on Negativesta ja Technicolourista tutun Garyn Monday-bändin ensimmäinen virallinen julkaisu, joka kantaa varsin sopivasti nimeä “Monday”. Sinkku on esimakua ensi vuoden alussa julkaistavalta albumilta.

Monday on perustettu jo vuonna 2004. Garyn sanojen mukaan Monday tarjoaa
aitoa menoa, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Syy tähän on myös Garyn mukaan
selvä: Mondayn musiikki tulee suoraan sydämestä!

Käyttöehdot