Mondaylta debyyttisingle radiosoittoon.

Valokuva Monday-yhtyeen joukosta, johon kuuluu neljä rokkarimiestä ja yksi mustahiuksinen ja tuimailmeinen nuori nainen. Naisella mustavalkoraidallinen paita yllään, miehillä mustat vaatteet. Osalla puolipitkät mustat hiukset. He seisovat ränsistyneen ja Esikoissingle uudelta albumilta

Elokuun alussa tärähtää radioaalloilla, kun Mondayn (www.mondayband.com) ensimmäinen singlelohkaisu kajahtaa eetteriin. Kyseessä on Negativesta ja Technicolourista tutun Garyn Monday-bändin ensimmäinen virallinen julkaisu, joka kantaa varsin sopivasti nimeä “Monday”. Sinkku on esimakua ensi vuoden alussa julkaistavalta albumilta.

Monday on perustettu jo vuonna 2004. Garyn sanojen mukaan Monday tarjoaa
aitoa menoa, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Syy tähän on myös Garyn mukaan
selvä: Mondayn musiikki tulee suoraan sydämestä!

Mondayn biisit ovat suoraviivaista pop-rockia, joissa voi kuulla vivahteita muun muassa U2:n, Avril Lavignen ja Coldplayn musiikista. Biisien lyriikoista voi jokainen löytää tarinoita niin henkilökohtaisella kuin fiktiiviselläkin tasolla. Bändin biisien teosta on vastannut Gary.

Monday nähdään muutamilla keikoilla loppukesän ja syksyn aikana. Varsinainen
kiertue käynnistyy ensi vuoden alkupuolella. Edellisen kerran bändi esiintyi yleisön edessä heinäkuun 24. päivä, jolloin Monday esiintyi helsinkiläisen On the Rocks -klubin lavalla.

Monday on:

  • Salla Lehtinen (laulu)
  • Gary Keskinen (kitara)
  • Jussi Savola (basso)
  • Pete Eskola (koskettimet)
  • Henkka Mannio (rummut)
  • Arttu Volanto (kitara)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot