Tagipilvi: movetron

Miljoona Rock -kokoelmalevy julkaistaan 2.7.

Miljoona Rock -albumin kansikuva. Kuvassa näkyy sinistä sädehtivää ja tähdillä koristeltua taustaa vasten siivekäs symboli, joka muistuttaa jotakin auton logomerkkiä. Kuvassa keskellä lukee All Night Long Miljoona Rock -- Tuuri -- In Rock We Trust Julkaistaan 2. heinäkuuta

Tuurin kauppakylässä järjestettävästä Miljoona Rockista on muodostunut supersuosittu tapahtuma. Viidettä kertaa järjestettävä Miljoona Rock marssittaa lavalle jälleen kerran nimekkään artistikaartin, jota kannattaa lähteä katsomaan kauempaakin. Lauantain pääesiintyjäksi on saatu maailmanmainetta niittänyt Nightwish, joka tuskin enempiä esittelyjä kaipaa. Kiteen ja koko Suomen ylpeydenaiheen lisäksi Miljoona Rockissa nähdään legendaarinen Twisted Sister, Dingo, ysäritykki Movetron sekä Tuurin oma poika Jani Wickholm.

Elokuun yhdeksäntenä päivänä järjestettävän Miljoona Rockin kunniaksi julkaistaan nyt myös “Miljoona Rock” -2CD:n kokoelmalevy, jonka esittelytekstit kappalevalintoineen ovat Vesa Keskisen käsialaa.

Movetron: "Ei kenenkään maa" -musiikkivideo.

Movetron-kolmikko seisoo valkoista taustaa vasten siten, että etualalla poseeraa pitkähiuksinen nainen, jonka takana kaksi mustiin sonnustautunutta miestä, joista vasemmanpuoleissa silmälasit. Naisella harmaa leninki yllään ja kaulassaan paksu musta kaula Kuva: Numi Nummelin

Viime vuosikymmenen yksi suosituimmista suomalaisista poppiyhtyeistä oli Movetron (www.movetron.fi). Se on nyt tekemässä paluuta. Yhtye osallistuu Euroviisuihin Suomen kilpailijaehdokkaana. Musiikkivideonkin tämä kolmihenkinen yhtye ehti pyöräyttämään. Tällä kertaa on kyseessä kappaleesta “Ei kenenkään maa” luotu näyttävä video, jolla on kestoa lähes neljä minuuttia. Kyseessä on uudelta albumilta lohkaistu ensimmäinen single. Sitä on soitettu radioissa jo viikkojen ajan.

Movetron tukee julkaisemaan ensimmäistä kertaa yli seitsemään vuoteen uuden albumin. Bändi on marssinut studion syövereihin marraskuussa ja kaavailee tuovansa esiin seuraavan pitkäsoiton vuoden 2008 alussa.

Käyttöehdot