Movetron: "Ei kenenkään maa" -musiikkivideo.

  • Julkaistu 16.12.2007
  • Tagit:
  • Luettu 2200 kertaa

Movetron-kolmikko seisoo valkoista taustaa vasten siten, että etualalla poseeraa pitkähiuksinen nainen, jonka takana kaksi mustiin sonnustautunutta miestä, joista vasemmanpuoleissa silmälasit. Naisella harmaa leninki yllään ja kaulassaan paksu musta kaula Kuva: Numi Nummelin

Viime vuosikymmenen yksi suosituimmista suomalaisista poppiyhtyeistä oli Movetron (www.movetron.fi). Se on nyt tekemässä paluuta. Yhtye osallistuu Euroviisuihin Suomen kilpailijaehdokkaana. Musiikkivideonkin tämä kolmihenkinen yhtye ehti pyöräyttämään. Tällä kertaa on kyseessä kappaleesta “Ei kenenkään maa” luotu näyttävä video, jolla on kestoa lähes neljä minuuttia. Kyseessä on uudelta albumilta lohkaistu ensimmäinen single. Sitä on soitettu radioissa jo viikkojen ajan.

Movetron tukee julkaisemaan ensimmäistä kertaa yli seitsemään vuoteen uuden albumin. Bändi on marssinut studion syövereihin marraskuussa ja kaavailee tuovansa esiin seuraavan pitkäsoiton vuoden 2008 alussa.

Yhtyeen suurimpia hittibiisejä ovat 1990-luvulla ilmestyneet kappaleet “Romeo ja Julia”, “Ristinolla” sekä “Alla koivupuun”. Bändin debyyttialbumia, nimeltään “Romeo ja Julia”, myytiin aikoinaan yli 146 000 kappaletta. Kiekko ilmestyi vuonna 1995.

Kun Movetronin neljäs pitkäsoitto, “The 4th Dimension”, ei myynyt odotetulla tavalla, trio päätti panna pillit pussiin. Yhtyeen keulahahmona ja laulajana tunnettu Päivi Lepistö aloitti sen jälkeen soolouran — esikoisalbumi Lepistöltä julkaistiin viitisen vuotta sitten.

“Ei kenenkään maa” -singlen kappaleet:

  1. Ei kenenkään maa (Radio Edit)
  2. Ei kenenkään maa (Original Mix)
  3. Ei kenenkään maa (Tarhill Mix)

Movetron on:

  • Päivi Lepistö
  • Jukka Tanttari
  • Timo Löyvä

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot