Tagipilvi: muse

Twilight-soundtrack sisältää Musea, The Dead Weatheria ja Vampire Weekendiä.

Valokuva tummahiuksisesta naisesta, jonka takana kaksi nuorta miestä seisoo vieretysten. Kuvan alaosaan sijoitettu sanat The Twilight Saga: Eclipse. Valkokankaille 30.6.2010

The Twilight Saga: Eclipse -elokuvan soundtrack tullaan julkaisemaan eurooppalaiselle yleisölle kesäkuun 7. päivä. Teokselle on valittu Paul Katzin ja Alexandra Patsavaksen mukaan sellaisia biisejä, joista osa on tunnettujen esittäjien tekemiä, sekä läjä vähemmän tunnettujen toimijoiden luomia. Harvemmin kuultua materiaalia Twilight-soundtrackilla tarjoavat Fanfarlo ja Bombay Bicycle Club. Toisaalta äänilevyn soittolistalla kuullaan Vampire Weekendiä, The Dead Weatheria ja maailmankuulun Musen soitantaa. Patsavaksen mukaan soundtrackilla halutaan esitellä musiikkia, joka sopii hyvin elokuvassa koettuihin kohtauksiin. Koska The Twilight Saga: Eclipse on Patsavaksen arvioiden mukaan varustettu useilla taisteluilla, musiikkikin on rujo, josta kielii esimerkiksi The Dead Weatherin valitseminen. Romanttiseksi fantasiaelokuvaksi luokiteltava Twilight: Eclipse on ajoitettu ilmestyväksi valkokankaille keskiviikkona 30. kesäkuuta 2010. Elokuva tulee olemaan järjestyksessä kolmas The Twilight Saga -sarjan elokuva ja samalla suora jälkeläinen vuoden 2009 New Moon -elokuvalle.

Uusi suomalainen musiikkiyhteisö mahdollistaa maailmanlaajuisen musiikinjakelun kaikille.

Tammikuussa 2010 avautuu virallisesti The Plugger, innovatiivinen ja interaktiivinen sosiaalinen yhteisösivusto, joka tarjoaa muusikkojen ja bändien käyttöön laajan valikoiman promootio- ja markkinointityökaluja, sekä kauppapaikan ja maailmanlaajuisen digitaalijakeluvaihtoehdon n. 500 kauppaan globaalisti. Mukana ovat mm. Spotify, Comes With Music, Amazon ja iTunes. Tämä mahdollistaa oman musiikin jakelun ja myynnin ilman välikäsiä tai levy-yhtiötä, ja se tarjolla kaikille sivuston artistikäyttäjille.

Muse laittaa fanit geokätköilemään.

Englantilaisyhtye Muse (www.muse.mu) tiedottaa laittaneensa hiljattain ympäri planeettaa useita USB-muistitikkuja, jotka on yritettävä löytää, jos nimittäin fanit mielivat käännulla kappaleen “United States of Eurasia” kokonaisuudessaan. Musen järjestämä geokätköily on yhdistetty sulavalla tavalla Internetin tarjoamaan väylään levittää yhtyeen musiikkia ahkerille faneille, jotka yhteistuumin voivat murtaa kappaleen eteen asetetun salauksen. Musen albumilta “The Resistance” lohkaistu kappale “United States of Eurasia” on laitettu nettiin kuunneltavakis, mutta sen voi kuunnella kokonaan vasta kun kaikki kuusi USB-muistitikkua on löydetty ja niiden sisältämät koodit on syötetty Musen luomalle nettisivulle.

Muse: "The Resistance".

Pian Suomeenkin saapuvan englantilainen vaihtoehtorockia soittavan Muse (www.muse.mu) -yhtyeen uran uusin albumi on sen järjestyksessä viides. Albumi on nimeltään “The Resistance”. Se julkaistan 14. syyskuuta 2009. Kiekon tuottajana tulee toimimaan Musen kööri ilman mainittavaa ulkoista apua. Opuksen miksaajana kuitenkin toimii Mark Stent, joka on kunnostautunut ainakin Björkin, Depeche Moden, Erasuren, Massive Attackin, Pet Shop Boysin, U2:n ja Goldfrappin musiikin muokkaajana. Muse on nyt aivan hiljattain kielinyt albuminsa kappalelistan. Levy sisältää yhteensä 11 biisiä, joista kolme kappaletta muodostaa yhden tiiviin mötikän, jota kutsuu nimellä “Exogenesis”. Musen miehistö lähtee kiertämään Eurooppaa syksymmällä kunhan pitkäsoitto on ensin ilmestynyt.

Käyttöehdot