Uusi suomalainen musiikkiyhteisö mahdollistaa maailmanlaajuisen musiikinjakelun kaikille.

Tammikuussa 2010 avautuu virallisesti The Plugger, innovatiivinen ja interaktiivinen sosiaalinen yhteisösivusto, joka tarjoaa muusikkojen ja bändien käyttöön laajan valikoiman promootio- ja markkinointityökaluja, sekä kauppapaikan ja maailmanlaajuisen digitaalijakeluvaihtoehdon n. 500 kauppaan globaalisti. Mukana ovat mm. Spotify, Comes With Music, Amazon ja iTunes. Tämä mahdollistaa oman musiikin jakelun ja myynnin ilman välikäsiä tai levy-yhtiötä, ja se tarjolla kaikille sivuston artistikäyttäjille.

The Plugger on kehitetty kuuden vuoden kokemuksen perusteella Urbanited-street team-yhteisön pohjilta. Guerillamarkkinoinnin edelläkävijänä Urbanited ylläpiti street teameja mm. My Chemical Romancelle, Bullet For My Valentinelle, Muselle sekä monille muille, tarjoten samalla suomalaisille musiikinystäville näköalapaikan suosikkiyhtyeittensä elämään ja mahdollisuuden osallistua yhtyeiden eteen tehtävään työhön. Kaikki kuuden vuoden kokemukset on nyt koottu The Plugger -sivustolle, jossa streen team-toiminta jatkuu, mutta tällä kertaa palvelu on avoin kaikille artisteille ja musiikinystäville maailmanlaajuisesti, ja se vastaa 2010-luvun sosiaalisten yhteisöjen toiminnallisia standardeja.

The Plugger mahdollistaa suoran tiedonvälityksen artisteilta faneille ja tietystä musiikkigenrestä kiinnostuneille. Jokaisella artistilla on helposti hallinnoitava profiilisivusto, jonka kautta voi rakentaa oman mikroyhteisön ja jakaa musiikkia, videoita ja kuvia, sekä kommunikoida muiden käyttäjien kanssa. Oma profiilisivu on tarjolla myös musiikinystäville, jotka voivat liittyä eri artistien tiimeihin, kommunikoida keskenään, löytää uutta musiikkia, pitää blogia, kirjoittaa omia arvostelujaan ja hallinnoida monia muita toimintoja.

Palvelu on aina käyttäjille ja artisteille ilmainen. Artistipuolella on maksullisia lisäosia tarpeen mukaan. Lisää informaatiota löytyy osoitteista:

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot