Tagipilvi: oasis

Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen.

Entinen Oasiksen laulaja Liam Gallagher on paljastanut uusimman bändiprojektinsa nimen. Gallagher käyttää projektistaan, johon sisältyy Oasiksen tiimistä tutut Gem Archer, Andy Bell ja Chris Sharrock, nimeä Beady Bell. Yhtye on jo lähtenyt nauhoittamaan uransa ensimmäistä äänilevyä. Gallagher kommentoi aikaisemmin, että Beady Bell tulee nauhoittamaan kokonaisen soundtrackin elokuvaprojektiin, jonka muusikko aikoo ohjata. Elokuva käsittelee The Beatles -yhtyettä. Tällä hetkellä Beady Bellin joukkio nauhoittaa Steve Lillywhiten kanssa studiossa debyyttiään. Tuottajaksi valittu Lillywhite on aikaisemmin työstänyt musiikkia U2:lle. Gallagherin veljekset riitautuivat viime kesänä. Noel päätti lähteä painelemaan omille teilleen todettuaan juuri ennen keikkaa Pariisissa, ettei hän enää voi tehdä musiikkia yhdessä Liamin kanssa.

World Stage ja Push tarjoavat musiikkielämyksiä MTV:llä.

Valokuva Coldplayn kokoonpanoon kuuluvista neljästä miehestä, jotka istuvat sohvalla rivissä. Vasemmanpuoleinen mies soittaa sinivalkoista kitaraa ja muut katselevat kierosti ylös. Kuvassa Coldplay

Helmikuun lopusta lähtien MTV:llä hellitään musiikkidiggareita oikein urakalla. Kanavalla alkaa uusi sarja World Stage, joka toimii passina maailman arvostetuimpien artistien ja bändien upeimmille keikoille. Maaliskuussa starttaava Push sen sijaan on uusi projekti, jossa MTV kanavat yhdistävät voimansa “puskeakseen” lupaavia bändejä ja artisteja eteenpäin maailmanlaajuisesti antaen heille täyden tukensa.

Music Television naulitsee musiikin ystävät ruudun ääreen helmikuun 27. päivästä lähtien, kun World Stage avaa esirippunsa. Maailma on näyttämönä, kun MTV esittää kevään ajan joka perjantai suosikkiartistien ja -bändien parhaimpia live-keikkoja ympäri maailmaa. Teräväpiirto takaa loistavan kuvanlaadun ja tukee aitoa konserttielämystä. Sarjan aloittaa brittiläinen Coldplay. Esitettävä konsertti taltioidaan Japanissa 12. helmikuuta Tokion Saitama Super Arenalla, joten tuoretta musiikkiantia on tarjolla. Kevään aikana World Stagella esiintyvät Coldplayn lisäksi ainakin Pussycat Dolls ja Katy Perry (6.3.), Slipknot (13.3.), Oasis (20.3.), Franz Ferdinand (27.3.), Duffy (29.5.) sekä Kaiser Chiefs (5.6.).

"NCIS: The Official TV Soundtrack" -kokoelma helmikuussa.

NCIS:n henkeen tehdyn soundtrackin "The Official TV Soundtrack" etukannessa harmaa metallikuvioitu taustaväri, jonka päälle sijoitettuna yläosaan em. teksti ja sen alle sininen logo tai symboli ao. virastosta. Julkaistaan 10.2.2009

Helmikuun 10. päivä kuluvaa vuotta tulee ilmestymään tupla-CD:n muotoon prässätty kokoelmalevy “NCIS: The Official TV Soundtrack”, joka sisältää nimensä mukaisesti televisiosarjan henkeen sopivia musiikkibiisejä. Televisiosarja tunnetaan suomessa nimellä NCIS Rikostutkijat. Tuhti soundtrack-kokoelma sisältää biisejä mm. sellaisilta artisteilta ja yhtyeiltä kuin Blue October, Dashboard Confessional, Oasis ja Bob Dylan. Osa tälle kokoelmalle päätyneistä biiseistä on aivan uunituoretta tuotantoa. Levyllä kuullaan erikoisvieraana televisiotähti Pauley Perretten säveltämä ja esittämä kappale “Fear”. Nainen näyttelee NCIS-televisiosarjassa mustanpuhuvaa goottityttö Abby Sciutoa. Perrette sävelsi ja soittaa kokoelmalla biisinsä “Fear” sellaisen yhtyeen nimissä kuin Stop Making Friends. Naisella on näyttelijän töiden lisäksi runsaasti kokemusta muusikkona toimimisesta, sillä hän johtaa omaa levy-yhtiötä ja soittaa lukuisissa bändeissä.

Oasis: "Dig Out Your Soul".

Brittirockin kirkkaimpiin kärkinimiin kuuluva Oasis kertoo julkaisevansa uransa järjestyksessä seitsemännen pitkäsoiton 6. lokakuuta, mutta tulee julkaisemaan jo syyskuussa 29. päivä kiekolta ensimmäisen singlen kappaleesta “The Shock of the Lightning”. Kyseinen singlekappale on ensimmäinen varmistettu biisi bändin tulevalta albumilta. Kappaleen on kirjoittanut yhtyeen keulahahmo ja laulaja, Liam Gallagher. Uusi pitkäsoitto tottelee niinkin eleganttia nimeä kuin “Dig Out Your Soul”. Sen tuottajana toimi Dave Sardy, joka hääräili myös vuoden 2005 puolella julkaistun Oasis-albumin kanssa. Bändin tuorein tekelehän on kolmisen vuotta sitten julkaistu “Don’t Believe The Truth”. Uuden kiekkonsa Oasis purkitti Abbey Roadin suunnalla ja miksasi Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Käyttöehdot