World Stage ja Push tarjoavat musiikkielämyksiä MTV:llä.

Valokuva Coldplayn kokoonpanoon kuuluvista neljästä miehestä, jotka istuvat sohvalla rivissä. Vasemmanpuoleinen mies soittaa sinivalkoista kitaraa ja muut katselevat kierosti ylös. Kuvassa Coldplay

Helmikuun lopusta lähtien MTV:llä hellitään musiikkidiggareita oikein urakalla. Kanavalla alkaa uusi sarja World Stage, joka toimii passina maailman arvostetuimpien artistien ja bändien upeimmille keikoille. Maaliskuussa starttaava Push sen sijaan on uusi projekti, jossa MTV kanavat yhdistävät voimansa “puskeakseen” lupaavia bändejä ja artisteja eteenpäin maailmanlaajuisesti antaen heille täyden tukensa.

Music Television naulitsee musiikin ystävät ruudun ääreen helmikuun 27. päivästä lähtien, kun World Stage avaa esirippunsa. Maailma on näyttämönä, kun MTV esittää kevään ajan joka perjantai suosikkiartistien ja -bändien parhaimpia live-keikkoja ympäri maailmaa. Teräväpiirto takaa loistavan kuvanlaadun ja tukee aitoa konserttielämystä. Sarjan aloittaa brittiläinen Coldplay. Esitettävä konsertti taltioidaan Japanissa 12. helmikuuta Tokion Saitama Super Arenalla, joten tuoretta musiikkiantia on tarjolla. Kevään aikana World Stagella esiintyvät Coldplayn lisäksi ainakin Pussycat Dolls ja Katy Perry (6.3.), Slipknot (13.3.), Oasis (20.3.), Franz Ferdinand (27.3.), Duffy (29.5.) sekä Kaiser Chiefs (5.6.).

Maaliskuun alussa MTV aloittaa MTV Push -kampanjan. MTV Push on uusi tehokkaampi, toimivampi ja selkeämpi tapa tukea uusia ja jo tunnettuja artisteja sekä bändejä.

Musiikki on aina ollut ja tulee vastaisuudessakin olemaan kanavamme peruspilari. World Stage ja Push ovat kaksi osoitusta siitä, miten kansainvälisen verkostomme ansiosta meillä on mahdollisuus tarjota katselijoillemme korkeatasoisia taltiointeja ympäri maailmaa. MTV Push on tapa hyödyntää MTV:n harvinaislaatuista globaalia verkostoa artistien esille tuomisen yhteydessä sekä profiilin kohotuksessa, kertoo MTV:n maa- ja kanavajohtaja Erja Morottaja.

Tavoitteenamme on on laajentaa visiotamme sekä kehittää musiikin elämysmaailmaa. Hyvänä esimerkkinä siitä toimii nettisivumme, missä on ladattavissa yli 20 000 musiikkivideota, jatkaa Morottaja.

MTV World Stage alkaen 27. helmikuuta klo 22.40 ja MTV Push maaliskuun alusta alkaen Music Televisionilla.

World Satgella esiintyvät mahdollisesti kevään aikana myös Linkin Park, Metallica, REM, Kings of Leon, Amy Winehouse, Enrique Iglesias, The Cure sekä Kid Rock.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot