Tagipilvi: pariisin kevät

Pariisin Kevät suoraan virallisen albumilistan 12. sijalle!

Pariisin Kevät -yhtyeen "Astronautti"-albumin etukannessa näkyy valokuva siniseen mekkoon pukeutuneesta mustahiuksisesta naisesta, jolla mustat sukkahousut ja kengät. Kuvan taustalla sinertävä ja valoisa pohjaväri. Bändin logo kuvan oikeassa yläkulmassa v Julkaistiin 12.5.2010

Pariisin Kevään toinen albumi “Astronautti” nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 12. ensimmäisellä viikollaan. “Astronautti” oli toiseksi korkein uutuus levylistalla. Se ilmestyi 12. toukokuuta ja nousi samantien iTunesin kymmenen ladatuimman albumin joukkoon. Levy nousi myös Rumban albumilistalla kärkikahinoihin sijalle 4.

Pariisin Kevät tekee uransa ensimmäisen keikan tulevana kesänä Joensuun Ilosaarirockissa. Pariisin Kevät julkaisi debyyttialbuminsa, levyn “Meteoriitti”, vuoden 2008 helmikuussa. Arvostelijoiden suosikkialbumi “Meteoriitti” sai seuraavan vuoden Emma-gaalassa ehdokkuuden Vuoden debyyttialbumi -kategoriassa.

Pariisin Kevät palaa uuden singlen myötä.

Valokuva Pariisin Kevät -bändin mustahiuksisesta miehestä, joka näyttää uivan uima-altaassa ja katselevan suuresta lasi-ikkunasta sisään. Miehellä on partaa ja valkoinen paita. Hän polskii jaloillaan pysyäkseen vedessä. Julkaistaan 30.3.2010

Yhden miehen kollektiivi Pariisin Kevät tarjoilee musiikinnälkäisille ihmisille uutta singleä. Kappale nimeltä “Invisible Man” saa ensisoittonsa ensi tiistaina 30.3. YleX:n Rytmibarometrissä kello 16 jälkeen. Vieraana suorassa lähetyksessä tuolloin Mr. Pariisin Kevät, Arto Tuunela.

Pariisin Kevät julkaisi debyyttialbumin “Meteoriitti” vuoden 2008 helmikuussa. Levyn ensimmäinen single, “Samoilla raiteilla”, sai mukavasti radiosoittoa ja animoitu musiikkivideo pyöri niin MTV:llä kuin VoiceTV:lläkin. Toinen singlelohkaisu levyltä oli reipas ja kepeä kappale “Pikku Huopalahti”. Arvostelijoiden suosikkialbumi “Meteoriitti” sai seuraavan vuoden Emma-gaalassa ehdokkuuden Vuoden debyyttialbumi -kategoriassa. Pariisin Kevään toinen odotettu albumi ilmestyy 12. toukokuuta.

Pariisin Kevät julkaisee joululaulun lasten puolesta.

Pariisin kevät -yhtyeen singlen "Joulujoulumaa" etukansi. Kuvassa näkyy punertava taustaväri ja sen päällä lehtileikkeistä koostettu kuva harmaasävyistä naisen valokuvasta, jonka päällä runsaasti kukkia ja koristeita. Kuvan yläosassa lukee ohuin mustin ki Julkaistaan 14.12.2009

Yhden miehen kollektiivi Pariisin Kevät heräilee talvihorroksesta hetkeksi ja julkaisee joululaulun, “Joulujoulumaa”. Kappale on digitaalisesti ostettavissa 14. joulukuuta ja jaetaan radioille tällä viikolla.

Pariisin Kevään keulahahmo Arthur Tunes halusi tehdä laulun lasten puolesta. Kaikenlainen aliarvionti, välinpitämättömyys ja väkivalta lapsia kohtaan on ehkä paskin sijoitus tulevaisuuteen. Ajattelin biisiä tehdessä joulukuusen alla piilottelevia skidejä, jotka seuraa peloissaan, kun aikuiset on liian tärkeitä keskenään, tai päissään. Siellä ne naperot sitten lahjapakettien keskellä odottaa, että tilanne rauhottuu, Arthur Tunes kommentoi. Tää on siis mun tapa toivottaa rauhaisaa jouluhälinää ja kehotus unohtaa ainakin hetkeksi kaikki ylimääränen paskan jauhaminen, ja sen sijaan rakastaa kaikkia ja kaikkea ehdoitta.

Käyttöehdot