Pariisin Kevät julkaisee joululaulun lasten puolesta.

Pariisin kevät -yhtyeen singlen "Joulujoulumaa" etukansi. Kuvassa näkyy punertava taustaväri ja sen päällä lehtileikkeistä koostettu kuva harmaasävyistä naisen valokuvasta, jonka päällä runsaasti kukkia ja koristeita. Kuvan yläosassa lukee ohuin mustin ki Julkaistaan 14.12.2009

Yhden miehen kollektiivi Pariisin Kevät heräilee talvihorroksesta hetkeksi ja julkaisee joululaulun, “Joulujoulumaa”. Kappale on digitaalisesti ostettavissa 14. joulukuuta ja jaetaan radioille tällä viikolla.

Pariisin Kevään keulahahmo Arthur Tunes halusi tehdä laulun lasten puolesta. Kaikenlainen aliarvionti, välinpitämättömyys ja väkivalta lapsia kohtaan on ehkä paskin sijoitus tulevaisuuteen. Ajattelin biisiä tehdessä joulukuusen alla piilottelevia skidejä, jotka seuraa peloissaan, kun aikuiset on liian tärkeitä keskenään, tai päissään. Siellä ne naperot sitten lahjapakettien keskellä odottaa, että tilanne rauhottuu, Arthur Tunes kommentoi. Tää on siis mun tapa toivottaa rauhaisaa jouluhälinää ja kehotus unohtaa ainakin hetkeksi kaikki ylimääränen paskan jauhaminen, ja sen sijaan rakastaa kaikkia ja kaikkea ehdoitta.

Pariisin Kevät julkaisi debyyttialbuminsa “Meteoriitti” vuoden 2008 helmikuussa. Levyn ensimmäinen single, “Samoilla raiteilla”, sai mukavasti radiosoittoa ja animoitu musiikkivideo pyöri niin MTV:llä kuin VoiceTV:lläkin. Toinen singlelohkaisu levyltä oli reipas ja kepeä kappale “Pikku Huopalahti”. Arvostelijoiden suosikkialbumi “Meteoriitti” sai seuraavan vuoden _Emma-gaalassa ehdokkuuden Vuoden debyyttialbumi -kategoriassa. Pariisin Kevään toinen albumi on työn alla ja se ilmestyy ensi vuonna.

Arthur Tunesilla on selkeä visio Pariisin Kevään mentaliteetista. Pariisin Kevät ajaa vähän sellasta ‘vapaudu ja vedä ihan pokkana’ -tyyppistä asiaa, että ei kannata liikaa jäykistellä. Tulee vaan selkä kipeeks ja ryppyjä ohtaan. Ei aina oo bileet päällä, mut pitää silti yrittää pitää silmät auki ja antennit pystyssä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot