Tagipilvi: placebo

Placebo lykkäsi kiertuetta viruksen vuoksi.

Lontoolainen vaihtoehtorokkia räimivä Placebo (www.placeboworld.co.uk) on joutunut viruksen takia laittamaan kiertueensa osalta hanskat tiskiin ainakin toistaiseksi. Bändin tuleva keikkaputki Pohjois-Amerikan alueella on jouduttu pistämään naftaliiniin yhtyeen laulaja Brian Molkon luhistuttua live-esiintymisen yhteydessä Summer Sonic Festivalin yleisön edessä Japanin Osakassa. Molko oli saanut jostain päin Aasiaa terveydelle vaarallisen viruksen, joka yhdessä aikaerosta johtuvan uupumuksen ja rasituksen kanssa ryystivät miehen energian tyystin loppuun. Japanin keikalla jo ensimmäisen laulun jälkeen Brian Molko oli täysin kuitti, joten Placebo päätti lähettää vokalistinsa takaisin Lontooseen lepäilemään. Lääkärin määräyksestä laulaja joutuu olemaan levossa ainakin kuuden viikon ajan.

Placebo: "Battle for the Sun".

Placebon albumi "Battle for the Sun". Kuvan tausta sininen ja sen keskellä musta auringonpimennys. Kuvan ekskellä musta pallo, jonka laidoista hohtaa valkoista valoa. Kuvassa ei ole kirjoitusta. Julkaistaan 8.6.2009

Brittein saarilla vuonna 1994 perustettu Placebo (www.placeboworld.co.uk) suunnittelee seuraavan albuminsa julkaistavan kesäkuussa 8. päivä. Albumi on nimeltään “Battle for the Sun”. Se julkaistaan Internetistä ladattavassa muodossa, CD-levynä, sekä CD:n ja DVD:n yhdistelmänä, sekä vielä vinyylikiekkona ja erityisenä keräilijöiden kohteena. Keräilijöille suunnattu paketti on ylellinen boxset-painos. Fanit voivat tilata viimeksi mainittua pakettia bändin virallisten nettisivujen välityksellä. Ensimmäiset 500 pakettia varustetaan Placebon jäsenten nimikirjoituksilla. Lontoolaisyhtye julkaisi albuminsa nimikkokappaleesta ensimmäisen singlen — kappale on kuunneltavissa Placebon nettisivuilla.

Placebo allekirjoitti levytyssopimuksen.

Brittiläinen vaihtoehtorokkia räimivä Placebo (www.placeboworld.co.uk) on solminut juuri levytyssopimuksen belgialaisen [PIAS]-merkin kanssa. Levy-yhtiön nimi on lyhenne englanninkielisistä sanoista Play It Again Sam. Kolmipäisen Placebon nokkamies, Brian Molko, kommentoi yhtyeen olevan iloinen saadessaan solmia yhteistyösopimuksen [PIAS]-levymerkin kanssa, sillä se on alallaan yksi maailman johtavista toimijoista. Molkon mukaan [PIAS] on myös yksi menestyneimmistä independent-tason musiikkiyrityksistä, jonka kanssa yhteistyön harjoittaminen on varsin mahtava asia. Levy-yhtiö on Placebon mukaan juuri sopiva Euroopan alueen markkinoita varten.

Käyttöehdot