Placebo allekirjoitti levytyssopimuksen.

 • Julkaistu 24.01.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1364 kertaa

Brittiläinen vaihtoehtorokkia räimivä Placebo (www.placeboworld.co.uk) on solminut juuri levytyssopimuksen belgialaisen [PIAS]-merkin kanssa. Levy-yhtiön nimi on lyhenne englanninkielisistä sanoista Play It Again Sam. Kolmipäisen Placebon nokkamies, Brian Molko, kommentoi yhtyeen olevan iloinen saadessaan solmia yhteistyösopimuksen [PIAS]-levymerkin kanssa, sillä se on alallaan yksi maailman johtavista toimijoista. Molkon mukaan [PIAS] on myös yksi menestyneimmistä independent-tason musiikkiyrityksistä, jonka kanssa yhteistyön harjoittaminen on varsin mahtava asia. Levy-yhtiö on Placebon mukaan juuri sopiva Euroopan alueen markkinoita varten.

Levy-yhtiötä perustamassa ollut Kenny Gates on kommentoinut lehdistölle antamassaan lausunnossa, että hän on henkilökohtaisesti ylpeä ja ilahtunut siitä, että Placebo on valinnut [PIAS]-tiimin partnerikseen.

Placebo työstää tällä hetkellä uransa järjestyksessä kuudennetta studioalbumiaan Kanadan Torontossa. Albumin tuottajaksi trio poimi David Bottrillin, joka on kunnostautunut alallaan tuottamalla mm. Tool-bändin albumin “Aenima”. Yhtyeen mukaan uusi albumi on lähestulkoon valmis. Se tullaan julkaisemaan uuden levy-yhtiön tuella kesäkuussa 2009. Albumin nimeä ei ole vielä paljastettu. Opuksesta tulee seuraaja Placebon pari vuotta sitten esiin raahaamalle “Meds”-kiekolle. Reilut 48 minuuttia musiikkimateriaalai sisältävä pitkäsoitto julkaistiin Virginin kautta.

“Meds”-albumin kappaleet:

 1. Meds (featuring Alison “VV” Mosshart)
 2. Infra-Red
 3. Drag
 4. Space Monkey
 5. Follow the Cops Back Home
 6. Post Blue
 7. Because I Want You
 8. Blind
 9. Pierrot the Clown
 10. Broken Promise (featuring Michael Stipe)
 11. One of a Kind
 12. In the Cold Light of Morning
 13. Song to Say Goodbye

Placebo on:

 • Brian Molko (kitara ja laulu)
 • Stefan Olsdal (basso ja kitara)
 • Steve Forrest (rummut)

Yhtye on Lontoossa vuonna 1994 perustettu alternative rockia soittava bändi. Sen kokoonpanoon kuuluvat nykyaikana yllä listatut henkilöt, jotka ovat Placebon nimissä julkaisseet tähän mennessä viisi studioalbumia, kuusi EP-lättyä ja muhkeat 27 singlejulkaisua. Yhtyeen levyjä on myyty Iso-Britanniassa yli miljoona kappaletta — albumeja on myyty maailmanlaajuisesti peräti 10 miljoonaa kopiota.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot