Tagipilvi: radiohead

Bat For Lashesin "Two Suns" -albumi julkaistaan 8.4.2009.

Bat For Lashesin albumin "Two Suns" etukannessa mustahiuksinen nainen, jolla koristeelliset vaatteet ja taustalal sininen taivas, jossa puita ja kynttilöitä sikin sokin. Kuvan yläosassa lukee Bat For Lashes mustalla värillä. Julkaistaan 8.4.2009

Bat For Lashesin (Natasha Khan) uusi “Two Suns” -albumi julkaistaan 8.4.2009. Natasha Khan on vastuussa suurimmaksi osaksi uuden “Two Suns” -albuminsa musiikista ja laulun lisäksi hän on soittanut useita eri instrumentteja levyllään. Levyllä on ollut avustamassa Yeasayer sekä Scot Walker, joka myös duetoi Khanin kanssa päätöskappaleella “The Big Sleep”. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Daniel” on jaettu radioihin.

Natashan musiikki on kerännyt paljon huomiota ja häntä onkin pyydetty mukaan lukuisiin productioihin mm. debyyttialbuminsa musiikista tehtyyn fantasia-musikaaliin ja yhteistyöhön Radioheadin kanssa.

Radiohead: "In Rainbows".

Viisi Radiohead-bändin miestä istuu rivissä seinää vasten. Huone on täynnä laattamaisia nahkasuikaleita, jotka peittävät lattian ja seinät. Miehillä yllään arkivaatteet. Brittirokkia

Englantilainen Radiohead (www.radiohead.co.uk) uutisoi saaneensa valmiiksi uuden albumin. Yhtye antoi nimeksi opukselleen “In Rainbows”. Se julkaistaan 10. päivä kuluvaa kuukautta bändin nettisivuilla ladattavana äänitiedostona. Albumi on periaatteessa täysin ilmainen, sillä musiikkimateriaalia lataavat fanit saavat itse päättää miten paljon he haluavat maksaa koko pitkäsoitosta. Joulukuun 3. päivä Radiohead tuo esiin, ainakin epävirallisten huhujen mukaan, “discbox”-painoksen, joka sisältää “In Rainbows” -CD:n, bonus-CD:n ja vinyylipainoksen albumista kahdelle 12”-kiekolle painettuna.

Käyttöehdot