Bat For Lashesin "Two Suns" -albumi julkaistaan 8.4.2009.

Bat For Lashesin albumin "Two Suns" etukannessa mustahiuksinen nainen, jolla koristeelliset vaatteet ja taustalal sininen taivas, jossa puita ja kynttilöitä sikin sokin. Kuvan yläosassa lukee Bat For Lashes mustalla värillä. Julkaistaan 8.4.2009

Bat For Lashesin (Natasha Khan) uusi “Two Suns” -albumi julkaistaan 8.4.2009. Natasha Khan on vastuussa suurimmaksi osaksi uuden “Two Suns” -albuminsa musiikista ja laulun lisäksi hän on soittanut useita eri instrumentteja levyllään. Levyllä on ollut avustamassa Yeasayer sekä Scot Walker, joka myös duetoi Khanin kanssa päätöskappaleella “The Big Sleep”. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Daniel” on jaettu radioihin.

Natashan musiikki on kerännyt paljon huomiota ja häntä onkin pyydetty mukaan lukuisiin productioihin mm. debyyttialbuminsa musiikista tehtyyn fantasia-musikaaliin ja yhteistyöhön Radioheadin kanssa.

Natasha Khanin debyyttialbumi “Fun and Gold” oli ehdolla vuoden 2007 Mercury Music Prize -palkinnosta ja saavutti myös ehdokkuudet parhaasta läpimurrosta ja parhaasta naissolistista vuoden 2008 Brit Awardseissa. Myös _The Guardian -lehti nimesi hänet vuoden naiseksi 2007.

“Two Suns” -albumin kappaleet:

 1. Glass
 2. Sleep Alone
 3. Moon and Moon
 4. Daniel
 5. Peace of Mind
 6. Siren Song
 7. Pearl’s Dream
 8. Good Love
 9. Two Planets
 10. Traveling Woman
 11. The Big Sleep (feat. Scott Walker)

Käy kuuntelemassa EMIn jukeboxista “Daniel2-sinkku! Kappaleen voi kuunnella suoraan täältä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot