Tagipilvi: rainbow

Doogie White Finland Tour tulossa helmikuussa 2010!

Entinen Rainbowin riveissä ja Yngwie Malmsteenin yhtyeessä toiminut skottilaulaja Doogie White on tulossa esiintymään Suomeen ensi vuoden helmikuussa. ÄäniDynamo Oy:n organisoima Suomen-kiertue vie muusikon tämänhetkisten tietojen valossa ainakin Jyväskylään, Helsinkiin, Poriin, Järvenpäähän ja Tampereelle. Lisäykset kiertueohjelmistoon ovat mahdollisia. Lisätietoja artistista löytyy Doogie Whiten omilta nettisivuilta osoitteesta www.doogiewhite.com.

Griffen viimeistelee debyyttialbumiaan.

Ruotsalainen hard rock -ryhmä Griffen (www.griffen.se), jonka riveissä toimii kolme suomenkielisillä nimillä tunnettavaa pelimannia, työstää tällä hetkellä Ruotsin Västeråsissa Studio Undergroundin syövereissä uransa ensimmäistä studioalbumia. Tuottaja Pelle Saetherin avustuksella uuden levyn miksausvaihekin on jo pääosin hoidettu päiväjärjestyksestä. Albumin miksausvaihe on Griffenin puheiden mukaan mennyt erinomaisesti, sillä äänimaailma saatiin hiotuksi juuri niin sileäksi ja karkeaksi kuin toivottiinkin. Seuraavaksi on luvassa albumin masteroiminen Göran Finnbergin osaavien käsien välityksellä. Finnbergin aikaisempiin meriitteihin samalla saralla kuuluu HammerFallin ja metallibändi In Flamesin pitkäsoittojen virittäminen julkaisukuntoon. Griffenin ensimmäisen albumin on tarkoitus tehdä treffit fanikunnan kanssa lähitulevaisuudessa. Albumin julkaisee levy-yhtiö Heart Of Steel Records.

Dio Tampereelle ja Helsinkiin.

Yhdysvalloista kotoisin oleva Dio on ottanut aikeekseen lähteä kiertelemään Eurooppaa marraskuun puolen välin jälkeen. Kiertueella yhtye saapuu myös Suomeen, Dio nähdään nimittäin joulukuussa Tampereen Pakkahuoneella ja sen jälkeen Helsingissä sijaitsevan Kaapelitehtaan lavalla. Kiertueella ei harmillisesti nähdä Dion vakituista kitaristi Craig Goldya, joka on joutunut marras-joulukuun ajaksi sitoutumaan muihin keikkasuunnitelmiin — mies esiintyy Budgie-nimisen bändin riveissä sen kiertäessä Australiaa. Goldyn korvaajana nähdään Whitesnaken remmistä tuttua kitaristi Doug Aldrichia, joka on soitellut aikaisemmin myös Diossa vakituisena jäsenenä. Ronnie James Dion luotsaama bändi on julkaissut juuri ensimmäiset kiertuesuunnitelmansa yksityiskohdat. Lisää tietoja keikka-aikataulusta tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa.

ÄäniDynamo Oy ylpeänä esittää: Doogie White Suomeen lokakuussa!

Pitkähiuksinen ja parrakas mies laulaa mikrofoniin. Kuva otettu viistosti alhaalta ylöspäin, joten mies näyttää suurelta. Hänellä mikrofoni suun edessä ja yllään valkoinen apita. Taustalla kellertävää valoa hohtava spottivalaisin. Kuvassa Doogie White

Doogie White on skotlantilainen rock-laulaja, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Rainbow’n, Yngwie Malmsteenin ja Cornerstonen kanssa. White liittyi Ritchie Blackmore´s Rainbow -yhtyeeseen vuonna 1994 ja oli päävokalisti albumilla “Stranger in Us All” (1995). Levyn julkaisemisen jälkeen yhtye kiersi ympäri maailmaa, kunnes Ritchie Blackmore lopetti bändin vuonna 1997. Doogie liittyi Yngwie Malmsteenin laulusolistiksi kiertueelle Meksikoon ja Etelä-Amerikkaan 2001 ja oli siitä lähtien kitarakuninkaan mukana lähes seitsemän vuotta säännöllisesti kiertäen ympäri maailmaa. Doogie oli mukana myös kahdella Yngwien studioalbumilla: “Attack” ja “Unleash Fury” Tällä hetkellä Doogie työskentelee hyvin tunnettujen muusikoiden kanssa ja myös työstää omaa sooloalbumia.

Käyttöehdot