Tarja Turunen paljasti keikkakokoonpanon.

Sopraanolaulaja Tarja Turunen seisoo mustiin vaatteisiin sonnustautuneena lähes pikimustaa taustaa vasten. Hän pitää käsiään lyhyen takkinsa taskoissa. Takki on kiiltävää mustaa kangasta. Naisella pitkät kiharaiset tummat hiukset. Kuva: Tony Härkönen

Entinen Nightwishin keulahahmo ja laulaja Tarja Turunen (www.tarjaturunen.com) paljasti keikkakokoonpanonsa, jota hän aikoo käyttää ns. lämmittelykonserttien aikana Saksassa, Venäjällä, Belgiassa ja myös täällä Suomessa marras-joulukuun aikana. Turunen tekee live-esiintymisiä myös muissa Euroopan maissa.

Tarja Turusen uusimman singlelevyn nimi on “I Walk Alone” on nyt julkaistu espanjalaisessa nettimusiikkikaupassa Rafabasa.com.Siitä kuvattiin hiljattain musiikkivideo Saksan Berliinissä. Videon ohjaana toimi Jörn Heitmann, joka on aikaisemmin tehnyt samansuuntaisia hommia Nightwishin “Sleeping Sun” -musiikkivideon parissa vuoden 2005 aikoihin.

Tarja Turusen keikkakokoonpano:

  • Doug Wimbish (basso)
  • Alex Scholpp (kitarat)
  • Mike Terrana (rummut)
  • Maria Ilmoniemi (koskettimet)
  • Max Silja (sello)
  • Markus Hohti (sello)
  • Toni Turunen (laulu, kitarat, sähkörummut ja kosketinsoittimet)
  • Tarja Turunen (laulu)

“I Walk Alone” tullaan julkaisemaan lokakuun puolen välin taitteessa Universal Musicin kautta. Sen jälkeen Turusen uusin pitkäsoitto, nimeltään “My Winter Storm”, kohtaa kuulijansa. Albumi ilmestyy marraskuun 9. päivä. Levyn tuottajana toimii Daniel Presley, joka on aikaisemmin puuhaillut samoissa merkeissä myös mm. Faith No Moren, Jewelin ja The Breeders -yhtyeen kanssa.

Turusen viimeisimmäksi albumiksi Nightwishissa jäi vuoden 2004 paikkeilla ilmestynyt “Once”. Se kipusi useiden eri maiden albumilistojen kärkisijoille aina Euroopan maista lähtien Meksikoon asti. Levy myi mm. täällä Suomessa platinaa samoin kuin Saksassakin. Myös muissa Skandinavian maissa sen menestys oli hulppeaa nähtävää.

“Ave Maria” @ Lahti 12.12.2006:

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot