The 69 Eyes järjestää "Back in Blood" -albumin ennakkokuuntelun Suomessa 14.8.

  • Julkaistu 14.07.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1874 kertaa

The 69 Eyesin albumin "Back In Blood" etukannessa on mustat reunat ja keskellä kuvaa ylivalottunut valokuva pääkallosta, jonka päälle ripsoteltu verta runsaasti. Kuvan alaosassa ruusuja rivi ja niiden alla albumin nimi. Yhtyeen logo valkoisella vasemmassa Julkaistaan 26.8.2009

Elokuussa uuden “Back In Blood” -albumin julkaiseva The 69 Eyes järjestää ympäri maailmaa tulevan albumin ennakkokuunteluita faneilleen. Suomessa yhtyeen fanit pääsevät kuuntelemaan levyä perjantaina 14.8. kello 18:00 Helsingissä Apollo Clubilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on ikärajaton. Paikalla on kuitenkin rajattu anniskelualue täysi-ikäisille. Lisäksi neljällekymmennelle ensimmäiselle jaetaan ilmaiseksi “Dead Girls Are Easy” -promosingle. Ennakkokuuntelu järjestetään Suomen lisäksi mm. Lontoossa, Berliinissä ja New Yorkissa.

Ensimmäinen single “Dead Girls Are Easy”

The 69 Eyesin ensimmäinen singlelohkaisu “Dead Girls Are Easy” jaettiin radioille kesäkuun alussa. Kappaleeseen valmistuu pian Bam Margeran ohjaama musiikkivideo.

“Back In Blood” -albumi julkaistaan 26.8.

Uusi levy esittelee goottirokkarit entistä rokimpana ja iskevämpänä. Bändi äänitti uuden albuminsa amerikkalaisen Grammy-palkitun tuottaja Matt Hyden johdolla. Hyden aiemmat tuotannolliset meriitit Slayeristä Monster Magnetiin vakuuttivat bändin siinä määrin, että levytyssessio siirrettiin suoraan Los Angelesiin kalifornialaistuottajan studiolle. Tämä levy rokkaa kymmenkertaisesti verrattuna mihinkään mitä he ovat aiemmin tehneet!, tuottaja sanoo. Oli taas aika mennä eteenpäin ja uusiutua — Matt toi rankkuuden kehiin, jonka LA äänitysympäristönä vahvisti, laulaja Jyrki Linnankivi jatkaa. Tämä on se levy, jota meiltä on aina odotettu. Nyt se on valmis.

Keikat

The 69 Eyesin keikkakalenteri julkistetaan elokuussa ja tiedossa on niin kotimaan, Euroopan- kuin Amerikan-kiertueita. Yhtye esiintyy kesän aikana kuitenkin muutamilla festivaaleilla sekä 30.7. järjestettävässä Kerrang! Awardsissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot