The Giant Leap hurmaa uudella musiikkivideollaan.

  • Julkaistu 26.05.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1443 kertaa

Harmaasävyinen valokuva valkoista taustaa vasten seisovista miehistä. Kuvassa kolme lyhythiuksista miestä, joilla mustat vaatteet yllään. He seisovat rivissä. Keskimmäisellä trendikkäät kuluneet pöksyt ja farkkutakki. Yhtyeessä kolme jäsentä

The Giant Leap (www.thegiantleap.com) on kuvannut musiikkivideon “Beautiful Goodbye” -kappaleeseen, joka on syyskuussa julkaistavan albumin ensimmäinen single. Yhtye teki musiikkivideon tiimoilta yhteistyötä uuden Pablo Films -nimisen tuotantoyhtiön kanssa. “Katso Beautiful Goodbye” -musiikkivideo suoraan täältä.

The Giant Leap julkaisee uuden albumin syyskuussa

The Giant Leap on parhaillaan studiossa nauhoittamassa syyskuussa julkaistavaa pitkäsoittoa. Albumin ensimmäinen single on “Beautiful Goodbye”, joka kertoo hulluksi tulemisesta, riippuvuudesta ja näiden asioiden tajuamisesta. Meille Beautiful Goodbye -biisi avasi oven toiseen levyyn ja sen tekemiseen. Bändillä on hirveä hinku kehittyä ja mennä eteenpäin ja mun mielestä se kuuluu uudella levyllä jo nyt vaikka hommaa on vielä jäljellä, kertoo yhtyeen laulaja Sebastian Rejman.

The Giant Leap

The Giant Leap tuli tutuksi debyyttialbuminsa “Another Day Rising2 myötä. Yhtye julkaisi levyltä menestyksekkäät radiosinglet “All In My Head”, “Somebody Else” ja “Remember”. Yhtye oli vuoden 2008 Suomen keikkailevimpia artisteja ja he saivat Emma-ehdokkuuden Vuoden Yhtyetulokas -sarjassa.

  • Sebastian Rejman (laulu)
  • Sami Lehto (rummut)
  • Petri Somer (kosketinsoittimet)

The Giant Leap esiintyy Malliksi Päivässä -ohjelman finaalissa keskiviikkona 27.5 kello 20.00 TV Viisi -kanavalla.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot