The Giant Leap julkaisee uutta materiaalia.

Harmaasävyinen valokuva kolmesta lyhythiuksisesta miehestä, joista ylävartalokuva vaaleata taustaa vasten. Keskimmäisellä miehellä tumma tukka, takimmaisilla vaaleammat hiukset. Yhtyeessä kolme jäsentä

The Giant Leap (www.thegiantleap.com) on parhaillaan studiossa nauhoittamassa syyskuussa julkaistavaa pitkäsoittoa. Albumin ensimmäinen single on “Beautiful Goodbye”, joka kertoo hulluksi tulemisesta, riippuvuudesta ja näiden asioiden tajuamisesta. Meille ‘Beautiful Goodbye’ -biisi avasi oven toiseen levyyn ja sen tekemiseen. Bändillä on hirveä hinku kehittyä ja mennä eteenpäin ja mun mielestä se kuuluu uudella levyllä jo nyt vaikka hommaa on vielä jäljellä, kertoo yhtyeen laulaja Sebastian Rejman. Kuuntele “Beautiful Goodbye” -kappale suoraan täältä.

Trio esiintyy seuraavan kerran yleisön edessä Turusta lähtevällä risteilyaluksella M/S Silja Europa toukokuun 7. päivä.

The Giant Leap on:

  • Sebastian Rejman (laulu)
  • Sami Lehti (rummut)
  • Petri Somer (kosketinsoittimet)

The Giant Leap tuli tutuksi debyyttialbuminsa “Another Day Rising” myötä. Yhtye julkaisi levyltä menestyksekkäät radiosinglet “All In My Head”, “Somebody Else” ja “Remember”. Yhtye oli vuoden 2008 Suomen keikkailevimpia artisteja ja he saivat Emma-ehdokkuuden Vuoden Yhtyetulokas -sarjassa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot