Tom Jones palaa vahvalla albumilla "24 Hours".

 • Julkaistu 26.09.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1309 kertaa

It's all very well just singing songs, but for this record I really wanted to get properly personal. I've been getting reflective recently, looking over my journey through life, and I wanted to get that down on song. This time I wanted to make something that was all about me, my stories, my life. In other words, you listen to this album and you get the real me.

Legendaarisen Tom Jonesin uusi albumi “24 Hours” julkaistaan Suomessa 19. marraskuuta. Levyllä näkyy vahvasti Jonesin kädenjälki, se on täynnä tulta ja vauhtia mutta samalla hyvin intiimi ja persoonallinen. Pääosin uusista kappaleista koostuva albumi on saanut todella nimekkäitä biisintekijöitä mukaan, mm. U2:n Bono ja The Edge tekivät levylle biisin “Sugar Daddy”.

“24 Hours” äänitettiin Los Angelesissa ja sen on tuottanut Future Cutin tuotantotiimi, joka on työskennellyt viime aikoina mm. Lily Allenin, Dizzee Rascalin, Estellen ja Kate Nashin kanssa.

68-vuotias Tom Jones on yksi kaikkien aikojen karismaattisimmista laulajista. Jonesin vaikutteet näkyvät monissa tämän hetken kuumimmista artisteista kuten Amy Winehouse, Mark Ronson ja Duffy.

“24 Hours” -albumin kappaleet:

 1. I’m Alive (tuottajina S*A*M ja Sluggo)
 2. If He Should Ever Leave You
 3. We Got Love
 4. Feels Like Music
 5. Give A Little Love
 6. The Road
 7. In Style and Rhythm (produced by Pumali Panthers)
 8. Sugar Daddy
 9. Seasons
 10. Never
 11. The Hitter (tuottajina Betty Wright, Mike Mangini ja Steve Greenberg)
 12. Seen That Face
 13. 24 Hours

Tom Jones on itse kommentoinut paluutaan sanoilla: I’m just opening up shop again. Let’s see who comes in through the door.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot