Tommi Lindell avaa Lindellandian ovet 14.5.

Tommi Lindell seisoo pilvisen taivaan alla nurmikolla. Taustalla näkyy lehtipuita. Lindellillä yllään tumma saketti ja silinterihattu. Hänellä olkapäällä käden tukemana jonkinlainen kosketinsoitin, toisessa kädessä matkalaukku. Kuvassa Tommi Lindell

Musiikin moniottelija Tommi Lindell (www.tommilindell.com) kutsuu sinut matkalle aikamme arkipäivän hillittömyyksiin. Lindell julkaisee Lindellandia-nimen alla “Tätä päivää”-albumin, joka pitää sisällään päätähuimaavan matkan musiikkityylistä toiseen. Levyn punaisena lankana toimivat osuvat ja oivaltavat sanoitukset nykypäivän ilmiöistä ja elämänmenosta. Kuplettiperinteen jalanjäljillä liikkuvan Lindellin kappaleita on levyllä mukana tulkitsemassa värikäs joukko vierailevia solisteja ja muusikoita, mm. Marjo Leinonen, Sami Pitkämö ja Sami Kuoppamäki. Musiikillinen huvipuisto Lindellandia avaa ovensa kuuntelijoilleen toukokuun 14.päivä.

Ensimmäinen single “Kesä, golf ja kaverit” radioille maanantaina 21.4.

Lindellandia aloittaa vauhdikkaan lähtölaskennan kesään uuden “Kesä, golf ja kaverit” -singlen myötä. Vastustamattoman tarttuva kappale tarjoilee kesäfiilistä parhaimmillaan, ja sen sanoituksista voi bongata monta tuttua suomalaista kesälomailijaa. Kappaleen sanoitus, sävellus ja sovitus on Tommi Lindellin käsialaa, ja riehakkaan laulusuorituksen tarjoilee Paavo Kerosuo. Hulvattoman “Kesä, golf ja kaverit” -musiikkivideon voi katsoa tiedotteen alapuolelta.

Singleltä löytyy myös “Tätä päivää” -levyn nimikappale, jonka elektroninen äänimaailma esittelee levyn toisenlaista musiikillista tarjontaa. Lindellin ohella kappaleella kuullaan myös Martti Servoa. Singlen mukana on myös Lindellandia -sampler, joka tarjoaa lyhyet maistiaiset “Tätä päivää” -levyn monipuolisesta kattauksesta. Single lähti radiojakoon maanantaina 21.4.

Tapaus Lindell

Muusikko Tommi Lindell on tehnyt pitkän päivätyön suomalaisen musiikin parissa. Hän on vuosien varrella tehnyt yhteistyötä lukuisten suomalaisten artistien kanssa. Lavalla Tommin on voinut nähdä ainakin RinneRadion, Raptorin, Suurlähettiläiden, Agentsien ja Pepe Deluxén riveissä. Tuottajan roolissa hän on toiminut mm. Tommi Läntisen, Neumannin ja SIGin levyillä. Lindellin useiden soitto-, sovitus-, ja ohjelmointitöiden kädenjäljen voi kuulla mm. The Crashin, Neljän Ruusun ja Ismo Alangon levyiltä. Tommi Lindell oli myös näkyvästi mukana Yle:n suositussa Hotelli Sointu -ohjelmassa vuosina 2000–2001.

Lindellandia juhlii “Tätä päivää” -levyn julkaisua 14.5. Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävän konsertin muodossa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot