Yle Teema esittää Norah Jonesin livekonsertin ma 1.3. klo 22:30.

 • Julkaistu 20.02.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1695 kertaa

Valokuva kahdesta naismuusikosta soittamassa akustisia kitaroita spottivalojen säihkeessä mustaa taustaa vasten. Kuvan alaosassa näkyy yleisössä olevien ihmisten päitä ja hiuksia. Kuvassa soittaa spottivaloissa Norah Jones yhtyeineen. Yle Teemalla 1.3.2010

Yle Teema esittää huikeaan suosioon nousseen Blue Note -artistin Norah Jonesin tuoreen Belgian keikan konserttitaltioinnin viime vuoden joulukuulta. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä klo 22:30 esitettävässä konsertissa kuullaan kaikki Norah Jonesin viime syksynä julkaistun “The Fall“ -albumin kappaleet sekä muutama vanhempi raita.

Vuonna 1979 New Yorkissa syntynyt Norah Jones on ainutlaatuinen lahjakkuus. Hänen musiikkinsa on sekoitus jazzia, vokaalista poppia ja bluesia. Norah Jones on myynyt liki neljäkymmentä miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja hänen esikoisalbuminsa “Come Away With Me” voitti peräti kahdeksan Grammy-palkintoa. Kaikki Jonesin neljä albumia, eli levyt “Come Away With Me”, “Feels Like Home”, “Not Too Late” ja “The Fall”, ovat kivunneet Billboardin albumilistan kärkeen ja kukin albumi on myynyt vähintään platinaa. Suomesta Norahilla on kaksi kultalevyä ja albumilistan ykköspaikka.

Norah Jonesom Belgian konsertin biisilista:

 1. I Wouldn’t Need You
 2. Tell Yer Mama
 3. Light As A Feather
 4. Even Though
 5. Young Blood
 6. Waiting
 7. Jesus, Etc.
 8. December
 9. Man Of The Hour
 10. It’s Gonna Be
 11. Back To Manhattan
 12. You’ve Ruined Me
 13. Come Away With Me
 14. Chasing Pirates
 15. Don’t Know Why

Yhdysvaltalaismuusikon uusin albumi on Jonesin järjestyksessä neljäs sellainen. Se ilmestyi marraskuussa 2009 Blue Note Recordsin kautta ja myi ensimmäisen viikkonsa aikana yli 180 000 kappaletta kotimaassaan. Se on aikaisempiin Norah Jonesin levytyssaavutuksiin verrattuna hänen uransa alhaisin myyntisaavutus ensimmäisen myyntiviikon aikana. Uuden albumin kansikuvan räpsäisi valokuvaaja Autumn de Wilde. Vuonna 1970 syntynyt amerikkalaisvalokuvaaja on aikaisemminkin räpsinyt valokuva maailmanmaineeseen kihonneista muusikoista, kuten Willie Nelsonista, Sean Watkinsista, Ryan Adamsista sekä Sonic Youthista.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot