30 Seconds To Mars järjestää aarrejahteja faneilleen.

Valokuva kolmesta nuoresta rokkarimiehestä, jotka ovat lähes jonossa jonkinlaista valkoista rakennusta vasten. Rakennuksen oikealla puolella vehreää pusikkoa. Vasemman laidan miehellä musta nahkatakki, keskimmäisellä sininen farkkutakki ja oikean laidan m Yhtyeessä kolme jäsentä

Joulukuun 8. päivä “This Is War” -albumin julkaiseva 30 Seconds To Mars (www.thirtysecondstomars.com) on keksinyt faneilleen mieluisaa ajanvietettä uutta levyä odotellessa. Viikon sisään käynnistyy kaksi fanien salapoliisityötä edellyttävää etsintäprojektia. Viikon sisään Suomesta on löydettävissä bändin uutta musiikkia sisältävä iPod ja samoihin aikoihin käynnistyy nettiklippien metsästys, joka huipentuu mahdollisuuteen ladata eksklusiivinen MP3-tiedosto.

Haussa 30 Seconds To Mars -iPod

30 Seconds To Mars järjestää ympäri maailmaa iPod-jahdin. Viikon sisään yksi iPodeista on piilotettuna Suomeen. Aarrejahdista tiedotetaan suoraan täällä sijaitsevalla sivustolla. Jahdin alettua sivustolle tulee kartta, josta selviää mihin iPod on piilotettu. iPodeja on vain yksi ja se sisältää materiaalia yhtyeen uudelta albumilta. Löytäjän tulee ottaa itsestään kuva iPodin kera ja lähettää se osoitteeseen thisisthehive@gmail.com.

“This Is War Revelaled” -nettijahti

Tällä viikolla käynnistyy myös This Is War Revealed -nettijahti, jossa bändi piilottaa kaiken kaikkiaaan 13 videoklippiä eri puolille nettiä tulevien viikkojen aikana. Fanien tehtävänä on löytää nettiklipit, ja käydä syöttämässä klippien lopussa oleva koodi osoitteessa www.thisiswarrevealed.com sijaitsevalle sivustolle. Kaikkien koodien löydyttyä sivustolla on ladattavissa exclusiivinen MP3-tiedosto. “This Is War Revealed” -nettijahti on käynnissä aina albumin julkaisuun saakka.

30 Seconds To Mars

Multiplatinaa myyneen 30 Seconds To Marsin “This is War” -albumi on jatkoa yhtyeen läpimurtolevylle “A Beautiful Lie”. Uutta “This Is War” -levyä on ollut tuottamassa Flood (U2, Depeche Mode, Nine Inch Nails), Steve Lillywhite (The Rolling Stones, U2), sekä 30 Seconds To Mars. Yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisiu levyltä on “Kings and Queens” ja siihen valmistuu video marraskuun aikana.

“The Kill” -kappaleen ja uniikkien musiikkivideoiden myötä laajalle yleisölle tutuksi tullut 30 Seconds To Mars on voittanut lukuisia palkintoja ympäri maailmaa. Yhtye on palkittu mm. seuraavissa gaaloissa: MTV Video Music Awards, MTV EMA, MTV Latin and Asia Awards, a Fuse Award sekä Kerrang! Awards. Yhtye esiintyi Suomessa elokuussa 2008.

  • Jared Leto (laulu ja kitara)
  • Tomo Milicevic (kitara)
  • Shannon Leto (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot