A Challenge of Honour: "Leonidas".

A Challenge of Honourin albumin "Leonidas" etukannessa valokuva soturista, jolla spartalainen kypärä, keihäs ja kilpi. Miehen hahmo on musta siluetti metsäistä taustaa vasten. Julkaistaan 15.6.2009

Alankomaalaisen A Challenge of Honour (www.a-challenge-of-honour.net) –yhtyeen uutukaisalbumi on nimeltään “Leonidas”. Se on kesäkuussa ilmestyvä pitkäsoitto ja seuraaja viime vuoden puolella julkaistulle kiekolle “No Way Out”. Edellinen albumi ilmestyi edellisen vuoden marraskuussa, joten yhtyeen luomisvimma on melkoinen. “Leonidas”-albumi julkaistaan 15. kesäkuuta 2009 levy-yhtiö Old Europa Cafen kautta. Levyllä kuullaan lauluja Spartasta, joka oli muinaisen Kreikan suurimpia sotilasmahtivaltioita. Spartan tunnetuin kuningas oli Leonidas, jolta tämänkin albumi on nimensä saanut.

“Leonidas”-albumin kappaleet:

  1. City of Sparta
  2. House of a King
  3. Blow the Trumpets
  4. March of the Army
  5. Into Battle
  6. No Retreat — No Surrender
  7. The Final Stand

A Challenge Of Honour on:

  • Peter Savelkoul
  • Maurice Lahoije

A Challenge Of Honour on kotoisin Alankomaista. Sen perusti Peter Savelkoul vuoden 2001 puolella. Yhtye on vuosien varrella julkaissut useita albumikiekkoja, EP-levyjä ja singlejä. Maurice Lahoije liittyi bändiin vuonna 2008 ja hänen soittotaitoaan kuullaan ensimmäistä kertaa albumilla “No Way Out”.

Bändi työstää tällä hetkellä uutta albumia, joka kertoo Kambodžan reissussa koetuista seikkailuista. Yhtye vieraili lokakuussa 2008 Kambodža. Tämä albumi aiotaan julkaista lähitulevaisuudessa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot