ADMX-71: "Luminous Vapors".

 • Julkaistu 27.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1598 kertaa

Elektronista musiikkia luovan ADMX-71:n albumin "Luminous Vapors" kannessa näkyy kaksi suurta putkimaista rakennelmaa, jotka ovat kuin rullaportaat mustuuteen. Kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella värillä yhtyeen nimi ja sen alla tummanharmaalla miniprä Julkaistiin 25.9.2009

Hämärää elektronista musiikkia luova saksalaisyhtye ADMX-71 julkaisi perjantaina 25. syyskuuta uransa uusimman studioalbumin levymerkki Hands Productionsin kautta paperikuorisessa pakkauksessa. Albumi “Luminous Vapors” on ADMX-71:n levytysuran ensimmäinen pitkäsoitto. Sen musiikilliseen tyyliin voi tutustua siirtymällä yhden miehen bändiviritelmän MySpace-sivuille.

Techno-musiikin tuottajana ja tiskijukkana aikaisemmat meriittinsä hankkinut Adam X on ADMX-71:n liikkeelle laittava voima. Muusikko on syntyjään Yhdysvaltojen kansalainen ja kotoisin New Yorkista, mutta toistaiseksi hän majailee Saksanmaan pääkaupungissa, Berliinissä.

Debyyttialbumin virkaa tekevä “Luminous Vapors” on monipuolinen, mutta tasainen ja uniikki täyslaidallinen annos elektronista musiikkia. Se tarjoaa tunnin pituisen kuuntelukokemuksen, jossa techno ja industrial sulautuvat toisiinsa. ADMX-71:n luoma levy on synkeä ja futuristinen äänite. Siihen Adam X on hakenut vaikutteita Monolakelta, Biosphereltä ja suomalaiselta Mika Vainiolta. Vainio on vuosia toiminut syntetisaattorilla musiikkia tekevä monitaituri.

“Luminous Vapors” -albumin kappaleet:

 1. Inter Galaxy Transfer Station
 2. Planets Aligned
 3. The CC Line (R-10 Flats)
 4. Indigenously Speaking
 5. The Delay of Flight 33
 6. In Decay They Lurk
 7. They’ve Come to Get Me
 8. In Search of…
 9. 10,000 Leagues Over the Sea
 10. The Hacking into Afterlife
 11. Pulsar Wind Nebula

ADMX-71 on:

 • Adam X

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot