Ozzy Osbourne sai ajokortin 60 vuoden odotuksen jälkeen.

Ozzy Osbournen kirjan "I am Ozzy" etukannessa näkyy pitkähiuksinen mustiin pukeutunut mies, joka seisoo oikeassa laidassa osoitellen sormella suoraan kohti. Vasemmassa laidassa violetilla värillä lukee kirjan nimi. Julkaistaan 1.10.2009

Englantilaista alkuperää oleva muusikko Ozzy Osbourne uutisoi eilen torstaina läpäisseensä vihdoinkin ajokokeen ja saavansa nyt 60 vuoden odotuksen päätteeksi ajaa autoa lain suomalla luvalla. Ozzy Osbourne hehkuttaakin, että nyt kanssa-autoilijoiden on syytä pitää silmänsä auki kun Ozzy tulee tiellä vastaan. Yhdysvalloissa asuva muusikko palaa Englantiin ja Irlantiin viikon pituiselle promokiertueelle markkinoidakseen maanmiehilleen 1. lokakuuta Britanniassa julkaistavaa muistelmateostaan. Kirja, nimeltään “I am Ozzy”, oli alunperin tarkoitus julkaista jo kaksi vuotta sitten, mutta opuksen julkaisuhetkeä jouduttiin lykkäämään pariin otteeseen. Ei ole tiedossa vielä, tuleeko Ozzy kokeilemaan käytännössä ajotaitojaan Britanniassa, jossa on edelleen käytössä vasemmanpuoleinen liikenne.

Ozzy Osbournen muistelmateoksen julkaiseva kustantaja Antonia Hodgson luonnehti aikaisemmin teosta fantastiseksi ja että se on hyvin paljon Ozzya kuvaava, sekä hauska ja kattavakin kertomus. Ozzy kävi otattamassa kirjan kansikuvaa varten valokuvia 17. kesäkuuta. Teos tullaan julkaisemaan myöhemmin miehen uudessa kotimaassa, mutta Yhdysvaltojen alueen julkaisupäivää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Ozzyn vaimona ja managerina toimiva Sharon Osbourne julkaisi itse omatoimisesti muistelmateoksensa “Extreme: My Autobiography” neljä vuotta sitten. Teos kipusi oitis bestselleriksi ja siitä tehtiin uusi painos vuonna 2008 sen jälkeen kun kävi ilmi, ettei Ozzyn omaa muistelmakirjaa voitaisi julkaista vielä vuoteen.

Vuonna 2010 on tarkoitus julkaista nyt ilmestyvän opuksen seuraksi Ozzy Osbournen elämästä ja urasta kertova dokumentaarinen “Wreckage Of My Past”. Sen lisäksi pelimanni työstää uutta sooloalbumia, jonka hän haluaa julkaista jossain vaiheessa ensi vuotta.

“I am Ozzy” sisältää 320 sivua. Se kertoo vuonna 1948 Birminghamissa syntyneestä John Michael Osbournesta, josta kasvoi vuosien myötä rock-musiikin tunnetuimpia hahmoja. Englanninkielinen teos julkaistaan pehmeäkantisena painoksena Time Warner Paperbacksin ja Little, Brown Book Groupin kautta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot