Agua de Annique: "In Your Room".

Vaaleahiuksinen nainen seisoo mustuuden keskellä valokeilassa ja hymyilee. Hänellä kalpeat kasvot ja vaaleat vaatteet. Kuvan taustalla naisen takana kellertävä seinä, joka mustenee laidoilta. Julkaistaan 30.10.2009

Alunperin alankomaalaisen Anneke van Giersbergenin sooloprojektina tunnettu Agua de Annique (www.aguadeannique.com) uutisoi uuden albuminsa nimeksi valitun “In Your Room”. Se on 30. lokakuuta ilmestyvä 12 uutta biisiä sisältävä luomus. Kappaleista tasan kymmenen on Anneken kirjoittamia, jonka lisäksi nainen loi Devin Townsendin kanssa biisin “Just Fine”, sekä kappaleen “Adore” yhdessä bändissään bassokitaraa soittavan Jacques de Haardin ja Cyril Crutzin seurassa. Alankomaalaisten uudelta albumilta tullaan julkaisemaan alkavan kuukauden kuudentena päivänä ensimmäinen single biisistä “Hey Okay!” ja se on Anneke van Giersbergenin mukaan yhtyeen tuliterässä studiossa purkitettu biisi. Kappale on naisen mukaan kristallinkirkas, positiivinen ja vaihtoehtoista pop rockia sisältävä veisu.

Agua de Anniquen uudella “In Your Room” -albumilla kuullaan vierailevana muusikkona Twan van Gerveniä, joka tunnetaan parhaiten alankomaalaisen Beef-bändin riveistä, jossa hän soittaa vakituisesti kitaraa.

Yhtyeen uusi albumi on bändin järjestyksessä kolmas pitkäsoitto. Se on seuraaja aikaisemmin vuonna 2009 ilmestyneelle “Pure Air” -albumille. Näytebiisejä kahdelta edelliseltä AdA:n albumilta voi käydä kuuntelemassa suoraan bändin MySpace-sivuilta.

“In Your Room” –albumin äänitys–, miksaus- ja masteroimishommat päättyivät aikaisemmin kesällä. Levyn masteroimisvaihe vietiin päätökseen aikaisemmin syyskuussa. Nyt albumia ryhdytään markkinoimaan. Bändi tulee soittamaan kiekkonsa ilmestymisen jälkeen muutamia live-esiintymisiä kotiseudullaan Alankomaissa marraskuussa 2009.

Agua de Annique on:

  • Anneke van Giersbergen (laulu ja piano)
  • Joris Dirks (kitarat ja laulu)
  • Jacques de Haard (basso)
  • Rob Snijders (rummut)

Anneke van Giersbergenin perustama bändiviritelmä on naisen musiikillisella uralla askel kohti kevyempää musiikkia. Hän perusti yhtyeensä vuonna 2007 soitettuaan suutaan sitä ennen metallimusiikkia mättävässä maanmiestensä miehättämässä The Gatheringissa vuosikausien ajan.

Jaa Facebookissa

Sebastian kirjoitti 5143 päivää sitten, että:

“Hän perusti yhtyeensä vuonna 2007 soitettuaan suutaan”

Outo ilmaisu. Lisäksi häiritsee “nainen” sana, jota käytetään toistuvasti.

n:o

Käyttöehdot