Air julkaisee uuden albumin 7.10.

 • Julkaistu 21.08.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1254 kertaa

Harmaasävyisessä valokuvassa kaksi mustiin pukeutunutta miestä istuu vieretysten tummaa taustaa vasten, joka on keskiosista kirkas ja sivuilta tummempi. Miehillä lyhyehköt hiukset, vasemmanpuoleisella lyhyt parta. Julkaistaan 7.10.2009

Kansainvälisesti arvostettu elektroninen popduo Air, Jean-Benoit Dunckel ja Nicholas Godin, julkaisevat viidennen studioalbuminsa, nimeltään “Love 2”, 7.10. Albumi on jatkoa vuonna 2007 julkaistulle “Pocket Symphony” -levylle. “Love 2” on Airin oman, viimeisintä tekniikkaa hyödyntävän Atlas Studion ensimmäinen julkaisu.

Pohjois-Pariisin takakaduilla sijaitseva Atlas tarjosi luovan turvapaikan bändille. Studion rauhassa orkesteri sai valmiiksi kaksitoista uutta kappaletta, jotka he kirjoittivat, esittivät, nauhoittivat ja tuottivat itse. Bändi vastaa myös albumin kaikista lauluosioista. Ihan yksin Air ei kuitenkaan kaikkea ole tehnyt, sillä albumilla kuullaan losangelesilaista rumpalia ja lyömäsoittajaa, Joey Waronkeria, joka on aikaisemmin ollut mukana Airin intiimillä kolmen miehen kiertueella Kaakkois-Aasiassa syksyllä 2008. Suurimman osan miksauksista puolestaan hoiti Pariisin musiikkipiireissä mainettava nauttiva Stéphane “Alf” Briat, joka on myös tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Airin kanssa.

“Love 2” -albumin kappaleet:

 1. Do The Joy
 2. Love
 3. So Light Is Her Footfall
 4. Be A Bee
 5. Missing The Light Of The Day
 6. Tropical Disease
 7. Heaven’s Light
 8. Night Hunter
 9. Sing Sang Sung
 10. Eat my Beat
 11. You Can Tell It To Everyone
 12. African velvet

“Sing Sang Sung” -kappale jaetaan radioille 24.8.

Air esiintyy:

5,5 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myyneen Airin Euroopan-kiertue alkaa vuoden 2010 alussa yhtyeen kotikaupungista Pariisista 11. tammikuuta. Kiertue ennättää myös Pohjois-Amerikkaan kevään aikana.

Air on:

 • Nicolas Godin
 • Jean-Benoît Dunckel

Airin 1998 ilmestynyt debyyttialbumi “Moon Safari” herätti tunteita musiikinystävissä ympäri maailmaa ja on siitä lähtien ollut tunnettuna eletropopin klassikkona. Air on nauttinut monista uraa määrittelevistä hetkistä ja kerää nyt mainetta ja kunniaa niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin. He ovat olleet kirjoittamassa, tuottamassa ja muutenkin yhteistyössä monissa musiikkiprojekteissa kuten mm. elokuvasoundtrackeissa (The Virgin Suicides, Lost in Translation), baletissa (Near life experience with Preljocaj), modernin taiteen ohjelmia (Aerolite with Xavier Veilhan), animaatioelokuva (Hear, Earth, Heart with Yi Zhou), musiikkia kerrontaan (City Reading with Alessandro Barrico), ja sävellystä ja tuottamista muille artisteille (Charlotte Gainsbourg 5:55).

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot