Tagipilvi: air

Air julkaisee uuden albumin 7.10.

Harmaasävyisessä valokuvassa kaksi mustiin pukeutunutta miestä istuu vieretysten tummaa taustaa vasten, joka on keskiosista kirkas ja sivuilta tummempi. Miehillä lyhyehköt hiukset, vasemmanpuoleisella lyhyt parta. Julkaistaan 7.10.2009

Kansainvälisesti arvostettu elektroninen popduo Air, Jean-Benoit Dunckel ja Nicholas Godin, julkaisevat viidennen studioalbuminsa, nimeltään “Love 2”, 7.10. Albumi on jatkoa vuonna 2007 julkaistulle “Pocket Symphony” -levylle. “Love 2” on Airin oman, viimeisintä tekniikkaa hyödyntävän Atlas Studion ensimmäinen julkaisu.

Pohjois-Pariisin takakaduilla sijaitseva Atlas tarjosi luovan turvapaikan bändille. Studion rauhassa orkesteri sai valmiiksi kaksitoista uutta kappaletta, jotka he kirjoittivat, esittivät, nauhoittivat ja tuottivat itse. Bändi vastaa myös albumin kaikista lauluosioista. Ihan yksin Air ei kuitenkaan kaikkea ole tehnyt, sillä albumilla kuullaan losangelesilaista rumpalia ja lyömäsoittajaa, Joey Waronkeria, joka on aikaisemmin ollut mukana Airin intiimillä kolmen miehen kiertueella Kaakkois-Aasiassa syksyllä 2008. Suurimman osan miksauksista puolestaan hoiti Pariisin musiikkipiireissä mainettava nauttiva Stéphane “Alf” Briat, joka on myös tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Airin kanssa.

Air julkaisee viidennen studioalbumin lokakuussa 2009.

Ranskalainen pop-duo Air (Jean-Benoit Dunckel ja Nicolas Godin), julkaisee viidennen studioalbuminsa, “Love 2”, lokakuun puolivälissä. Se on jatkoa vuonna 2007 julkaistulle “Pocket Symphony” -albumille. Yhtye on jälleen vastuussa uuden albumin sävellys– ja sanoituspuolesta. Albumin ensimmäinen single on “Do The Joy” ja se julkaistaan digitaalisesti 6.7. Toinen single on kesäinen popkappale “Sing Sang Sung”, joka julkaistaan 24.8.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina