Air julkaisee viidennen studioalbumin lokakuussa 2009.

 • Julkaistu 22.06.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1011 kertaa

Harmaasävyisessä valokuvassa kaksi mustiin pukeutunutta miestä istuu vieretysten tummaa taustaa vasten, joka on keskiosista kirkas ja sivuilta tummempi. Miehillä lyhyehköt hiukset, vasemmanpuoleisella lyhyt parta.

Ranskalainen pop-duo Air (Jean-Benoit Dunckel ja Nicolas Godin), julkaisee viidennen studioalbuminsa, “Love 2”, lokakuun puolivälissä. Se on jatkoa vuonna 2007 julkaistulle “Pocket Symphony” -albumille. Yhtye on jälleen vastuussa uuden albumin sävellys– ja sanoituspuolesta. Albumin ensimmäinen single on “Do The Joy” ja se julkaistaan digitaalisesti 6.7. Toinen single on kesäinen popkappale “Sing Sang Sung”, joka julkaistaan 24.8.

5,5 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt Air julkaisi vuonna 1998 debyyttialbuminsa “Moon Safari” ja siitä on sittemmin tullut elektronisen pop-musiikin klassikko-albumi. Air on saanut lukuisia tunnustuksia musiikistaan niin koti-, kuin ulkomailla ja he ovat tuottaneet ja säveltäneet musiikkia myös muille artisteille. Suomessa on Air on esiintynyt viimeksi Provinssirockissa vuonna 2004. AIR aloittaa Euroopan-kiertueen vuoden 2010 alussa.

“Love 2” -albumin kappaleet:

 1. Do The Joy
 2. Love
 3. So Light Is Her Footfall
 4. Be A Bee
 5. Missing The Light Of The Day
 6. Tropical Disease
 7. Heaven’s Light
 8. Night Hunter
 9. Sing Sang Sung
 10. Eat My Beat
 11. You Can Tell It To Everybody
 12. African Velvet

Yhtyeen biisejä voi käydä kuuntelemassa bändin virallisilta MySpace-sivuilta, jotka löytyvät osoitteesta www.myspace.com/intairnet.

Air on:

 • Nicolas Godin
 • JB Dunckel

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot