Alexander Rybak esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa 9.9.2009

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Kuvassa Alexander Rybak

Heinäkuussa Pitkä Kuuma Kesä -ohjelmassa suomalaisyleisön villinnyt Alexander Rybak saapuu syyskuussa Suomeen. Euroviisuvoittaja esiintyy Hartwall Areenalla 9.9.2009 Elämä lapselle -konsertissa. Ohjelma tulee kello 20.00 MTV3-kanavalta.

Rybak julkaisi debyyttialbuminsa “Fairytales” 29.5 ja levy on siitä lähtien viihtynyt Suomen virallisella albumilistalla. Lisäksi “Fairytale”-single on ollut 12 viikkoa Suomen latauslistalla.

Alexander Rybak

Alexander Rybak voitti vuoden 2009 Euroviisut piste-ennätyksin “Fairytale”-kappaleellaan. 22-vuotias Rybak on soittanut pianoa ja viulua kuusivuotiaasta saakka ja nuoresta iästä huolimatta hän on esiintynyt lukuisien nimekkäiden artistien kanssa. Alexander tuli tutuksi Norjan kansalle vuonna 2006 Talent-ohjelmasta kappaleella “Foolin”. Rybak on esiintynyt arvostetun viulistin, Pinchas Zukermanin, kanssa, voittanut Anders Jahres -kulttuuripalkonnon ja on Norjan suurimman sinfoniaorkesterin, Ung Symfonin, konserttimestari. Hän on myös näytellut teatterissa sekä elokuussa ensi-iltaan tulevassa Yohan — Child Wanderer -elokuvassa.

Linkit

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot