Tagipilvi: alexander rybak

Alexander Rybakin uutuuskappaleen ensi-ilta Suomen Euroviisuissa lauantaina.

Harmaasävyinen valokuva Alexander Rybakista, joka pitää viulua olkapäällään ja toisella kädellä viulun toista palasta. Kuvan tausta on tummanharmaa. Miehellä kujeileva ilme, lyhythihainen paita ja puolipitkät tummat hiukset. Kuvassa Alexander Rybak

Viime vuoden Euroviisuvoittaja Alexander Rybak esiintymisestä Suomen Euroviisufinaaleissa on tulossa ainutlaatuinen tapahtuma. Tämän viikon lauantaina Tampereella järjestettävissä ohjelmassa Rybak laulaa potpurin, joka koostuu hänen euroviisuvoittokappaleestaan “Fairytale“ sekä aivan uudesta kappaleesta “Europe Skies”, jonka maailman ensi-ilta tämä samalla on.

Alexander Rybakin elämä muuttui totaalisesti hänen voitettuaan Euroviisut viime vuoden toukokuussa. Voiton jälkeen Rybak on matkustanut Eurooppaa ristiin rastiin markkinoimassa albumiaan sejä konserttikiertuilla. Hän on tavannut paljon ihmisiä ja nähnyt paikkoja, joista oli aiemmin vain vain uneksinut. Näistä kokemuksista syntyi uusi kappale “Europe Skies”. Kappale, joka kertoo lentämisestä yli Euroopan ja siitä, miltä tuntuu olla hetken verran maailman katolla.

Alexander Rybak teki lahjoituksen Kruununhaan yläasteelle.

Harmaasävyinen valokuva Alexander Rybakista, joka pitää viulua olkapäällään ja toisella kädellä viulun toista palasta. Kuvan tausta on tummanharmaa. Miehellä kujeileva ilme, lyhythihainen paita ja puolipitkät tummat hiukset. Kuvassa Alexander Rybak

Euroviisuvoittaja Alexander Rybak on tehnyt 1500 euron rahalahjoituksen helsinkiläiselle Kruununhaan yläasteelle. Lahjoitus on kiitos vierailusta koululle, jossa Rybak vieraili ja esiintyi syyskuussa. Kruunhaan yläaste ohjaa lahjoituksen koulun vanhempainyhdistykselle, joka tukee oppilaiden musiikki- ja tanssiharrastuksia.

Suomessa useaan otteeseen tänä vuonna vieraillesta Alexander Rybakista on tullut suuri maamme ystävä. Erityisen suuren vaikutuksen tähteen teki syyskuinen vierailu Kruununhaan yläasteelle 45 Minuuttia -ohjelman nauhoituksien aikana. Kouluvierailun ohjelmaan kuului lähinä musisointia: oppilaat esittivät Rybakille oman sovituksensa Coldplayn “Viva La Vida” -kappaleesta ja lisäksi Rybak ja koulun oppilaat soittivat yhdessä Alexanderin Euroviisukappaleen “Fairytale”. Rybakin vierailu koululla on myös tallennettu tuoreelle Fairytale — The Movie -DVD:lle.

Alexander Rybakin vuodesta julkaistaan "Fairytale — The Movie" -nimeä kantava DVD.

Alexander Rybakin "Fairytale — the Movie" -DVD:n etukannessa näkyy mies seisomassa ulkoilmassa pellolla, jossa sininen taivas taustalla ja heinää alaosassa. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee valkoisella Alexander Rybak, Fairytale, the Movie. Alexande Julkaistaan 2.12.2009

“Fairytale — The Movie” -DVD kertoo norjalaisen Alexander Rybakin vuodesta 2009 toukokuisista Euroviisufinaaleista lähtien. Norjalaisen Rune Langlon ohjaama dokumentti seuraa Rybakia läheltä tämän matkatessa ympäri Eurooppaa. Nauhalle on tallennettu fanien hysteria, romansseja, tunnelmia esiintymislavojen takaa sekä tietysti Rybakin esiintymisiä. DVD:llä Alexander myös itse kertoo tarinaansa hyvin rehellisesti.

Viulistipojasta on vuoden 2009 aikana tullut norjan kansallissankari, musiikillinen sensaatio ja teini-idoli. 23-vuotias Alexander valloitti lukemattomia sydämiä kolmeminuuttia kestävän esityksensä aikana toukokuun 16. päivä 2009. Kulje Alexanderin matkassa Giskeen — paikkaan, jossa hän kirjoitti “Fairytale”-kappaleen, Suomeen, jossa Rybak tapaa tuhansia kirkuvia faneja, sekä Ukrainaan, josta käynnistyy Rybakin Suomen-kiertue.

Smurffialbumi julkaistaan 18.11.

Smurffimusiikkia sisältävän "Smurffit Tanssihitit Vol. 17" -kokoelman etukannessa kaksi sinistä smurffia tanssii ja soittaa takkatulen edessä. Kuvan yläosassa lukee keltaisella värillä että Smurffit ja sen alla punaisella sana Tanssihitit. Julkaistaan 18.11.2009

Smurffialbumeja on myyty Suomessa jo yli 800 000 kappaletta ja 18.11. julkaistaan peräti 17:sta smurffialbumi. “Smurffit Tanssihitit Vol. 17” -albumilla coveroidaan mm. Lady Gagaa, Alexander Rybakia, Anna Abreuta, Cheekia, Anna Puuta, sekä Katy Perryä. Kappaleet esittävät tutut suosikkihahmot Smurffiina, Suursmurffi, Pattismurffi sekä Välkkysmurffi. Kuuntele näytteet tulevan albumin kappaleista:

Alexander Rybak esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa 9.9.2009

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Kuvassa Alexander Rybak

Heinäkuussa Pitkä Kuuma Kesä -ohjelmassa suomalaisyleisön villinnyt Alexander Rybak saapuu syyskuussa Suomeen. Euroviisuvoittaja esiintyy Hartwall Areenalla 9.9.2009 Elämä lapselle -konsertissa. Ohjelma tulee kello 20.00 MTV3-kanavalta.

Rybak julkaisi debyyttialbuminsa “Fairytales” 29.5 ja levy on siitä lähtien viihtynyt Suomen virallisella albumilistalla. Lisäksi “Fairytale”-single on ollut 12 viikkoa Suomen latauslistalla.

Euroviisuvoittaja Alexander Rybak tulee Suomeen!

Harmaasävyinen valokuva Alexander Rybakista, joka pitää viulua olkapäällään ja toisella kädellä viulun toista palasta. Kuvan tausta on tummanharmaa. Miehellä kujeileva ilme, lyhythihainen paita ja puolipitkät tummat hiukset. Kuvassa Alexander Rybak

Euroviisut ylivoimaisesti kappaleellaan “Fairytale” voittanut Alexander Rybak on vahvistanut esiintymisensä MTV3:n Pitkä kuuma kesä -ohjelman 12.7. esitettävässä jaksossa. Alexander Rybak esittää Tampereen Särkänniemessä nauhoitettavassa ohjelmassa “Fairytale”-kappaleensa yhdessä taustatanssijoidensa kanssa. Rybakin esitystä voi seurata joko paikanpäältä Tampereella tai omalta kotisohvalta televisiota katsellen.

Viisuvoittaja Alexander Rybak kolmatta viikkoa Suomen Latauslistan ykkönen.

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Julkaistiin 29.5.2009

Norjalainen Alexander Rybak on pitänyt jo kolme viikkoa hallussaan Suomen virallisen Latauslistan ykkösijaa. Suomen lisäksi “Fairytales” on ollut iTunesin ostetuin kappale mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Kreikassa, Irlannissa ja Benelux-maissa. Alexander Rybakin “Fairytales”-albumi julkaistiin 29.5.

Valko-Venäjällä syntynyt ja Norjasssa asuva Alexander Rybak voitti Euroviisut ylivoimaisesti “Fairytale”-kappaleellaan. Kisojen ennakkosuosikki teki kaikkien aikojen piste-ennätyksen ja sai peräti 387 pistettä.

Alexander Rybakin "Fairytales"-albumi julkaistaan 4.6.

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Julkaistaan 4.6.2009

Valko-Venäjällä syntynyt ja Norjasssa asuva Alexander Rybak voitti Euroviisut ylivoimaisesti kappaleellaan “Fairytale”. Kisojen ennakkosuosikki teki kaikkien aikojen piste-ennätyksen ja sai peräti 368 pistettä. Sympaattinen Rybak voitti myös kotimaansa euroviisukarsinnat äänivyöryllä saaden yli 600 000 ääntä.

“Fairytale”-kappale on myynyt Norjassa triplaplatinaa ja single hallitsee edelleen virallisen singlelistan ja radiosoittolistojen kärkisijaa. Fairytale nousi viikonlopun aikana Suomen iTunesin ostetuimmaksi ja EMIn nettisivujen kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Alexander Rybakin debyyttialbumi “Fairytales” julkaistaan Norjan lisäksi ainakin Suomessa 4.6.2009. Kuuntele “Fairytale” EMIn musiikkisoittimesta siirtymälä tänne.

Alexander Rybakin "Fairytale"-single jaettu radioille.

Harmaasävyinen valokuva nuoresta miehestä, jolla kitara olkapäällään. Mies soittaa viulua ja katsoo virnistellen eteensä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella präntillä Rybakin etu- ja sukunimi. Sen alla albumin nimi. Kuvassa Alexander Rybak

Valko-Venäjällä syntynyt ja Norjasssa asuva Alexander Rybak on noussut Euroviisujen ennakkosuosikiksi “Fairytale”-kappaleellaan. Alexander Rybakin Euroviisuesitys sai Norjassa yli 600 000 ääntä ja kappale on myynyt triplaplatinaa ja single hallitsee edelleen virallisen singlelistan ja radiosoittolistojen kärkisijaa. Alexander Rybakin debyyttialbumi “Fairytales” julkaistaan Norjan lisäksi ainakin Suomessa 4.6.2009. Kuuntele “Fairytale” suoraan täältä.

Käyttöehdot