Ari Koivunen haastateltavana Scooprockissa.

Parikymppinen Ari Koivunen (www.arikoivunen.fi), joka voitti Idols-laulukilpailun, joutui 14. päivä kuluvaa kuukautta Get In The Pit -metallilehden haastateltavaksi. Koivusta haastateltiin Scooprock-festivaalin yhteydessä Mikkelissä. Suomeksi tehdystä haastattelusta julkaistiin netissä seitsemän minuutin pituinen videoleike — haastattelussa on myös englanninkielinen tekstitys.

Koivusen debyyttialbumi “Fuel for the Fire” vietti viitisen viikkoa albumilistalla. Levy on myynyt Suomessa jo yli 60 000 kappaletta, joka oikeutti tuplaplatinaan.

Iso A @ Scooprock 2007:

Kouvolassa syntyneen ja Helsingissä suurimman osan elämästään asunut Ari Koivunen julkaisi netissä musiikkivideon kappaleestaan “Hear My Call”. Biisin kirjoitti Nino Laurenne (Thunderstone) ja Pasi Heikkilä (45 Degree Woman), jotka myös tuottivat “Fuel for the Fire” -albumin. Levylle on musiikkia luonut myös Stratovariuksen Timo Tolkki, Nightwishin ja Tarotin riveistä tuttu Marco Hietala sekä Suburban Triben Janne Joutsenniemi, Sonata Actican Tony Kakko ja Teräsbetoni-iskuryhmän Jarkko Ahola.

“Fuel for the Fire” -albumin kappaleet:

 1. God Of War
 2. Hear My Call
 3. Fuel For The Fire
 4. Don’t Try To Break Me
 5. Angels Are Calling
 6. I Fly
 7. Our Beast
 8. Losing My Insanity
 9. Stay True
 10. Stormwind
 11. Heartstealer
 12. Hetki lyö

Jaa Facebookissa

jonna kirjoitti 6028 päivää sitten, että:

ari koivunen on paras. haluaisin niin katsoa tuon ari koivusen haastattelun netistä jossa ari koivunen on mikkelin scooprockissa haastateltavana, mutta miksi se videon pätkä ei suostu aukeamaan..

n:o

Petri kirjoitti 6028 päivää sitten, että:

Oletkos, jonna, ladannut nettiselaimeesi sellaisen Flash-lisäosan? Se pitäisi olla asennettuna jos mielit katsella noita YouTube-videoita. Tuo Arin haastattelu on vajaa 7 minuuttia pitkä ja onhan se ihan hauska kokonaisuus. Kannattaa katsoa!

n:o

Jonna kirjoitti 5888 päivää sitten, että:

Nyt olen onnistunut katsomaan tuon Ari Koivusen Scooprock haastattelu videon. YuoTubella olen katsinut paljon Ari Koivusen videoita, musiikkivideoita, aivan ihania. ARI KOIVUNEN ON NIIN IHANA, PARAS LAULAJA… I LOVE YOU MUSIC ARI!

n:o

Petri kirjoitti 5875 päivää sitten, että:

No hieno homma, että tämäkin operaatio on vihdoin ja viimein viety Teidänkin osaltanne päätökseen. Ihan hauska haastishan se tämä on. :-)

n:o

Käyttöehdot