Agua de Annique: "Air"-albumin teaseri.

Agua de Annique -bändin mustahiuksinen naislaulaja hymyilee ja katsoo olkansa yli. Naisella musta jakkupuku yllään. Sen hihat lyhyet, käsivarsissa tatuointeja. Kuvassa Van Giersbergen

Alankomaalaisen Agua de Annique (www.aguadeannique.com), jonka keulahahmona toimii entinen The Gathering -ryhmän laulaja Anneke van Giersbergen, julkaisi hiljattain lyhyen teaser-videoleikkeen tulevalta esikoisalbumiltaan “Air”. Kiekko julkaistaan The End Recordsin kautta 30. lokakuuta ja sen soittolistalta löytyy 13 biisiä.

Anneke van Giersbergenin viimeinen esiintyminen edellisen yhtyeensä, The Gatheringin, riveissä otti osaa elokuun 4. päivä täällä Suomessa. Bändihän konsertoi Ankkarock-festivaaleilla Vantaan Korsossa.

“Air”-albumin kappaleet:

 1. Beautiful One
 2. Witnesses
 3. Yalin
 4. Day After Yesterday
 5. My Girl
 6. Take Care of Me
 7. Ice Water
 8. You Are Nice
 9. Trail of Grief
 10. Come Wander
 11. Sunken Soldiers
 12. Lost and Found
 13. Asleep

Van Giersbergen tuli tunnetuksi musiikkimaailmassa 13 vuotta sitten kun hän liittyi The Gatheringin riveihin. Kyseessä on doom metal -bändi, joka on kotoisin Alankomaista. Nainen lauloi bändissä, mutta soitti myös kitaraa. Hän osallistui TG:n toimintaan jopa kahdeksalla studioalbumilla ja kiersi bändin mukana maailmaa useita kertoja. Nainen voitti vuonna 2005 “Devil”-palkinnon parhaan laulajan kategoriassa Dutch National Institute of Pop -kilpailussa. Itse The Gathering rohmusi vuosittain järjestettävässä musiikkikilpailussa lukuisia muita palkintoja. Nyt Anneke haluaa keskittyä uusien alojen tutkimiseen — hän toimii uudessa bändissään laulajana ja biisintekijänä.

“Air”-albumin teaser:


Agua De Annique on:

 • Anneke van Giersbergen (laulu ja piano)
 • Joris Dirks (kitarat ja laulu)
 • Jacques de Haard (basso)
 • Rob Snijders (rummut)

Jaa Facebookissa

sanna kirjoitti 5987 päivää sitten, että:

aivan ihana!!!oottaa päähän kun en gatheringin yhtään keikkaa ehtinyt näkemään….toivon että joskus vielä anneken!!! =) aivan ihana ääni

n:o

Petri kirjoitti 5986 päivää sitten, että:

Pitää paikkansa, että tämä Anneke osaa todellakin käyttää suutaan hyvin. Onhan hänellä ollutkin aikaa harjoitella, kun kerran siellä The Gatheringin riveissä lauleskeli vuosikausia. ;-)

n:o

Käyttöehdot