Backstreet Boys esiintyy Helsingissä.

Vuodesta 1993 lähtien toiminut poikabändi Backstreet Boys (www.backstreetboys.com) on tulossa esiintymään täällä Suomessa, Helsingissä, 16. huhtikuuta. Tuolloin “Bäkkärit” siirtyy Hartwall Areenan esiintymislavalle. Edellisen kerran yhtye tavattiin Suomessa kolme vuotta sitten, jolloin se esiintyi “Never Again” -kiertueensa nimeen.

Huhtikuun konserttia varten ryhdytään kauppaamaan pilettejä ensi keskiviikkona, eli 23. tammikuuta lähtien, Lippupalvelun myyntipisteiden kautta. Tiketit maksavat 49 / 46 €. Ennakkolippujen myynti alkaa heti aamulla tasan kello 9 ja niitä voi hankkia esimerkiksi suoraan Lippupalvelun nettisivuilta.

Amerikkalainen BB esiintyi ensimmäisen kerran elävän yleisön edessä heinäkuussa 1993. Se on myynyt albumejaan yli 100 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että tämä yhtye on kaikkien aikojen maailman parhaiten myynyt poikabändi. Se on samalla suurin rahantekijä konserttiensa ja albumimyyntiensä kautta hankittuja tuloja ynnäiltäessä — maallista mammonaa bändi on onnistunut tahkoamaan vuosivälillä 1997–2005 jopa yli 360 miljoonaa euroa.

Yhtye ehti pitää jonkin aikaa hiljaiseloa, kunnes jälleen vuoden 2005 puolella bändi astui jälleen julkisuuden valokeilaan. Tuolloin Backstreet Boys esitti menneisyydestään huomattavasti poikkeavan musiikillisen tyylin. Uusi BB-kokoonpano oli opetellut soittamaan eräitä instrumenttejakin oraaliaukkojensa lisäksi. Bändin musiikki alkoi tuohon aikaan kallistumaan kitaravetoisempaan pop-tyyliin.

Tällä hetkellä bändi on nelipäinen, sillä alkuperäiseen miehistöön kuulunut Kevin Richardson erosi orkesterista kesäkuussa -06. Yhtyeen ympärillä onkin vellonut huhuja siitä, että Kevin saatettaisiin jossain välissä jopa korvata uudella muusikolla. Kevin Richardson erosi yhtyeestä halutessaan jatkaa kohti uusia haasteita ja kiinnostavia asioita, mies halusi aloittaa “uuden luvun” elämässään. Eroamishetkellä BB:n nettisivuilla julkaistiin lausunto asiasta, jossa mainittiin, että Kevin koki eroamisen olevan hyvin hankala ja vaikea päätös. Se oli kuitenkin välttämätön teko, jotta hän voisi jatkaa elämässään uusia haasteita kohti. Tuohon aikaan hän kiitti kaikkia bändin jäseniä ja faneja, jotka jakoivat hänen kanssaan kaikki kauniit muistot vuosien ajan.

Backstreet Boysin tuorein albumi on bändin järjestyksessä kuudes kansainvälinen pitkäsoitto. Sen nimi on “Unbreakable” ja se julkaistiin 30. lokakuuta viime vuonna. Kiekko on seuraaja vuoden 2005 puolella ilmestyneelle “Never Gone” -opukselle. Levy on samalla ensimmäinen, jossa Kevin ei soita suutaan.

“Unbreakable”-albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Everything But Mine
 3. Inconsolable
 4. Something That I Already Know
 5. Helpless When She Smiles
 6. Any Other Way
 7. One in a Million
 8. Panic
 9. You Can Let Go
 10. Trouble Is
 11. Treat Me Right
 12. Love Will Keep You Up All Night
 13. Unmistakable
 14. Unsuspecting Sunday Afternoon
 15. Downpour (erikoispainoksen bonuskappale)
 16. In Pieces (erikoispainoksen bonuskappale)

Backstreet Boys on:

 • Brian Littrell
 • Howie Dorough
 • A. J. McLean
 • Nick Carter

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot