Plastic Toys: "For Tonight Only".

Vihertävässä valossa seisova lauma miehiä ja yksi nainen. Tämä on Plastic Toys, jonka joukkoihin kuuluu kolme miestä ja tummahiuksinen nainen. He seisovat ahtaassa käytävässä tai oven suuaukolla. Kotoisin Southamptonista

Iso-Britanniasta kotoisin oleva electro-/rock-ryhmä Plastic Toys (www.plastictoys.co.uk) tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa “For Tonight Only” Hill Valley Recordsin kautta 22. päivä kuluvaa kuukautta. Yhtyeen debyyttialbumin miksasi ja masteroi Tom Baker, joka on tehnyt uransa aikana samansuuntaisia keikkahommia myös Nine Inch Nailsille, Marilyn Mansonille ja My Chemical Romancelle.

Bändi teki hiljattain minikiertueen Italiassa, josta se palasi kotimaahansa 15. päivä kuluvaa kuukautta. Italian yhtye totesi olevan vallan mahtava maa, jossa on herkullisen ruoan lisäksi viehättäviä ihmisiä.

Yhtyeen esikoisalbumi on sekoitus indie rockia ja elektronista musiikkia. Se on suositeltava hankinta etenkin NIN:in, My Chemical Romancen ja T-Rex:in faneille.

Bändin seuraava live-esiintyminen tapahtuu Skotlannin Aberdeenissa, missä se esiintyy huomenna tiistaina. Keikka on osa kiertuetta, jonka Plastic Toys tekee yhdessä My Ruinin kanssa. Kiertue päättyy tämänhetkisten suunnitelmien mukaan Lontooseen, jossa ryhmät mättävät energistä musiikkiaan 2. helmikuuta.

“For Tonight Only” -albumin kappaleet:

 1. Curtain Up
 2. Devil
 3. Let Me Feel The Love
 4. Still Alive
 5. Dirty
 6. The Tragedy
 7. Tonight Only
 8. Freak Among The Freaks
 9. Spaceman
 10. I Miss You
 11. The World Goes Bang
 12. God Damn You All
 13. Goodbye
 14. Fever (bonuskappale)
 15. Devil (bonuskappale, akustinen)
 16. Tonight Only (bonuskappale, akustinen)

Plastic Toys on:

 • Jon Plastic (laulu, kitarat ja syntikat)
 • Si Jackson (kitarat, laulu ja syntikat)
 • Kitty Brooks (basso)
 • Ben Coley (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot