Bai Bang: "Are You Ready".

 • Julkaistu 21.03.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1193 kertaa

Bai Bangin albumin "Are You Ready?" etukansi on musta ja sen keskellä häijy punatähti, jonka päällä kommarilakkia päässään pitävä pääkallo, jonka silmät liekehtivät. Luuläjän alapuolella lukee albumin nimi ja kuvan oikeassa alaosassa keltainen pallo, jonk Julkaistaan 24.4.2009

Ruotsalainen rock-kopla Bai Bang (www.baibang.se) tulee julkaisemaan uuden albumin perjantaina 24. huhtikuuta. Albumin nimeksi annettiin “Are You Ready?” ja se nauhoitettiin tuottaja Pontus Assarssonin, Jörgen Ringqvistin, Uffe Larssonin ja Anders Ringmanin valvovien katseiden alla Platformin studioissa, sekä osittain myös Rockislandin studiotiloissa. Mainittu lauma tuottajia toimi myös Bai Bangin uutukaisen miksaajana. Albumin masteroi Chris Lyne. Levy julkaistaan levymerkki Metal Heavenin kautta. Sillä kuullaan vierailevana muusikkona Ryan Roxieta, joka on soitellut samaa instrumenttiaan myös Alice Cooperin ja Electroc Boysin remmissä. Roxie soittaa kappaleessa “Only The Best Die Young” kitarasoolon.

Yhtye julkaisi viime vuoden puolella kokoelmalevyn, joka sisältää yhteensä 20 bändin parasta biisiä sullottuina samojen kansien väliin.

“Are You Ready” -albumin kappaleet:

 1. I Love The Things You Hate
 2. Born To Rock
 3. Party Queen
 4. Are You Ready (I’m Ready)
 5. Only The Best Die Young
 6. We Come Alive
 7. Longtime Cumin’
 8. Bad Boys
 9. All The Little Things
 10. Bigtime Party

Bai Bangin joukot tulevat esiintymään toukokuun 22. ja 23. päivä Saksassa, jossa bändi osallistuu Wacken Rocks Southiin sekä Wacken Rocks Seasideen. Heinäkuun viimeisenä päivänä bändi musisoi Wacken Open Air -festivaalin suurella lavalla Saksan Wackenissa. Ruotsalaisyhtye on uransa varrella tehnyt kiertueita Euroopassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Rokkarit ovat esiintyneet kiertueilla mm. sellaisten bändien kanssa kuin Alice Cooper, Ratt, Dio, LA Guns, Union, Glamnation, Pretty Maids ja Axel Rudi Pell.

Bai Bang on:

 • Diddi (laulu)
 • Jonas (rummut)
 • Joacim (basso ja taustalaulu)
 • Pelle (kitara ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot