Billy Corgan katuu The Smashing Pumpkinsin hajottamista.

Yhdysvaltalainen vaihtoehtoista rockia soittanut The Smashing Pumpkins on jälleen vastoinkäymisissä, kun bändissä pitkään toiminut pellinapukuttaja Jimmy Chamberlin päätti erota yhtyeestä sovinnossa ryhmän muiden jäsenten kanssa. Comebackin tehneen The Smashing Pumpkinsin keulahahmo Billy Corgan on hiljattain avautunut Spinner-lehdelle antamassaan haastattelussa, jossa mies kertoo katuvansa sitä, että hajotti bändinsä vuonna 2000. Yhtye hajosi tuolloin sen jälkeen, kun albumi “Machina II: The Friends & Enemies of Modern Music”. Sen jälkeen bändi ehti jälleen kerätä luunsa yhteen, mutta nyt taas bändin tiellä tuntuu olevan jonkin verran vastoinkäymisiä. Corgan kuitenkin katuu jo alunperinkin tekemäänsä hajoamispäätöstä, jonka mies katsoo olevan paha virhe, sillä se rikkoi fanien ja yleisön bändiä kohtaan osoittaman luottamussuhteen. Corgan kokee fanikunnan olleen The Smashing Pumpkinsista hyvin kiinnostunut. Vaikka ryhmä teki myöhemmin comebackin, samaa “suhdetta” ei ole enää fanien osalta tunnettu.

Billy Corgan kokee, että vaikka yhtyeessä hiljattain tapahtui uusi muutos sen elävässä voimassa Chamberlinin päätettyä lähteä muille maille, bändi voi silti olla ihan yhtä hyvä kuin aikaisemminkin. Jo aikaisemmin bändin hajoamisen jälkeen The Smashing Pumpkinsin alkuperäinen tunnelma katosi, sillä yhtye oli poissa kuvioista seitsemän vuoden ajan, joka varmasti jätti jälkensä sen jäseniin. Yhtye on tällä hetkellä julkaisemassa yksi kerrallaan kappaleita 44 biisiä kattavalta studioalbumiltaan “Teargarden by Kaleidyscope”.

Uusi albumi on tulossa olemaan The Smashing Pumpkinsin levytysuran järjestyksessä kahdeksas pitkäsoitto. Se sisältää digitaalisessa muodossa julkaistavat kappaleet, mutta albumista ilmestyy myöhemmin myös fyysinen versio läjästä EP-levyjä, jotka sisältävät kukin pienen osan tästä 44 kappaleen satsista. Ensimmäisen EP:n soittolistalla kuullaan seuraavat biisit:

  1. A Song for a Son
  2. Astral Planes
  3. A Stitch in Time
  4. Widow Wake My Mind

The Smashing Pumpkins on:

  • Billy Corgan (kitara ja laulu)
  • Jeff Schroeder (kitara)
  • Ginger Reyes (basso)
  • Jimmy Chamberlin (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot