Black Water Risingin debyyttialbumi ulos 2.3.

Black Water Risingin albumin "Black Water Rising" etukannessa näkyy jonkinlainen sarvekas hirviömäinen olento, joka nököttää ilmassa kellertävää taustaa vasten. Kuvan laidat mustiksi palaneet ja sen yläosassa näkyy mustalla värillä kirjoitettuna Black Wat Julkaistaan 2.3.2010

Yhdysvalloista käsin toimiva rock-yhtye Black Water Rising sai levytyssopimuksen nuorelta Sonyn ja RED-korporaation laukaisemalta levymerkiltä Giddy Up! Recordsilta. Rokkiryhmä saa levytyssopimuksen turvin tuotua levykauppoihin debyyttialbuminsa. Se ilmestyy huomenna, tiistaina 2. maaliskuuta. Kiekon nimi on “Black Water Rising”. Kiekon kappaleet on jo entuudestaan julkaistu digitaalisen musiikin puodissa, iTunesissa, jossa niitä on myyty 4000 latauskertaa. Lisäksi jenkkiyhtye julkaisi esikoisalbuminsa omakustanteisesti ja sai kiekkoa sitä kautta myytyä 1000 kopion edestä. Levyn kansitaiteen toteutti Sam Shearon, eli Mister Sam. Sama englantilaisgraafikko on aikaisemmin tehnyt silmänruokaa Rob Zombielle, Godheadille sekä ESP-kitaroille. Black Water Rising tarjoaa muutamia näytebiisejä kuunneltavaksi omilla MySpace-sivuillaan.

Black Water Risingin kiinnittänyt Giddy Up! Records kertoo levymyerkin keulahahmo Steve Seaburyn suulla olevansa äärimmäisen ilahtunut saadessaan levy-yhtiön ensimmäiseksi bändiksi juuri tällaisen rytmiryhmän. Seabury on entuudestaan tehnyt töitä 15 vuoden ajan erinäisille levy-yhtiöille. Mies tiesi nyt koittaneen hänen aikansa, joten hän perusti rock-musiikkia julkaisevan levymerkin. Seabury katsoo Black Water Rising -ryhmän rokkaavan — samanlaista yhtyettä ei ihan joka päivä tule vastaan. Hän on henkilökohtaisesti fanittanut tätä bändiä jo parin vuoden ajan.

“Black Water Rising” -albumin kappaleet:

 1. The Mirror
 2. Brother Go On
 3. Hate Machine
 4. Black Bleeds Through
 5. Blessed
 6. No Halos
 7. Living Proof
 8. Rise
 9. The River
 10. Sale On Your Soul
 11. Burn It Down

Guitar Player Magazine -lehdessä albumin arvostellut toimittaja Matt Blackett mieltää Black Water Risingin olevan lupaavimpia nousevia yhtyeitä tämänlaisen musiikin rintamalla. Debyyttialbumi on kuin suuri läjä brutaaleja kitariffejä. Sen sanoitukset käsittelevät sosiaalisia ja poliittisia kiistakapuloita, jotka ovat näinä päivinä ajankohtaisia yhtyeen kotimaassa Yhdysvalloissa.

Black Water Rising on:

 • Rob Traynor (laulu ja kitarat)
 • Johnny Fattoruso (kitarat)
 • Oddie Mclaughlin (basso)
 • Mike Meselsohn (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot