Etusivu: Tiina

Tiina

Blondit älyvapaita — tyhmä väite!

  • Julkaistu 17.06.2008
  • Tagit:
  • Luettu 9165 kertaa

Tiinan tekemä kukkasommitelma, jossa valkoista taustaa vaste näkyy useita ylhäältäpäin kuvattuja auringonkukkia ja niiden lomassa joku valkoinen Tiinan laittama kukka. Blondiudesta hyötyä/haittaa?

Katoin tossa eilen yhen dokkarin, joka kerto blondeista. Siis, että pidetäänkö meitä blondeja oikeesti tyhmempinä ku muut. Omasta mielestä mä en kyl ainakaa kohtele blondeja mitenkää erilailla, ku brunetteja. Ja miks kohtelisin?! Must on ihan älyvapaata ajatella, että jonku hiusten värillä olis jotai tekemistä aivotoiminnan kans. Mut jokatapaukses tää dokkari todisti mun luulot vääriks…

Dokumentin tytöt katteli nettisaitteja ja selvitti, että joissaki paikoissa blondit saa vähemmän palkkaa, ku brunetit — samasta työstä! Ja, ku työhaastatteluun tulee kultakutri, ni sitä kyllä sitten kans tentataan oikein kunnolla.

Gimmat testas kans baarissa, et mites paljon huomiota brunetti saa verrattuna blondiin. No eihän sitä ees viitti alkaa vertailemaan, ku blondi keräs katseet, kommentit ja ilmaset drinkit. Outoa, ainakin mulle oli, tieto siitä, että tosi iso osa miehistä pitää brunetteja tiukkapipoina.

Miehet kertoivat tulleensa blondin gimman luo mielummin, koska pitävät yleensäkin blondeja seksikkäämpänä kun brunetteja ja heidän kanssaan on kuulema helppo jutella.

Testattavana oli myös blondi auton kanssa tienvarressa vs. brunetti samaisessa tilanteessa. Brunetin luo pysähtyi kaksi henkilöä puolessa tunnissa, kun taas blondin autoa fiksaamaan paljon isompi määrä (en nyt muista tarkkaa lukua), eikä edes tarvinnut kättä heilauttaa.

Hauskaa jutusta kuitenkin teki se, että miehet kyselivät blondilta iha idioottikysymyksiä, esim “onko sulla bensaa siinä autossa?” Siis ihan ku vaaleaverikkö ei muuta autoista tietäs, ku bensamittarin — jos edes sitäkään!

Toisaalta blondit ovatkin oppineet jalon taidon miesten maailmassa. Olemalla hieman hölmön, naiivin ja viattoman oloinen, saa blondi monta asiaa helpommalla, mm. drinkit, seuraa ja kaikenlaista apua, missä mies voi vähänkään päteä… ;)

Jaa Facebookissa

yks_tyyppi_named_lost kirjoitti 5758 päivää sitten, että:

minua on ihmetyttänyt että mistä tälläinen stereotypia on edes saanut alkunsa..? kyllähän ne blondi vitsit ovat yhtä kivoja kuin basisti vitsit, mutta ei saisi alkaa yleistämään.
mutta blondeille drinkki puolest hyvä juttu vaan :D

n:o

Tiina kirjoitti 5754 päivää sitten, että:

Joo, blondivitsit on ehkä just niitä parhaimpia :). Mut et siinä vaiheessa, ku jengi alkaa ottaa niitä ihan todesta, on kuva ihmisyydestä aivan vääristynyt. Mutta, tuskin noi blondiuteen liittyvät stereotypiat on meitä vaaleaverikköjä hirveesti haitannut – paljon on blondeja liikenteessä.

n:o

Käyttöehdot