Etusivu: Tiina

Tiina

Parisuhde vs. avoin suhde!

  • Julkaistu 15.07.2008
  • Tagit:
  • Luettu 9500 kertaa

Joo siis ite oon ihan avoimen suhteen kannalla. Voi tapailla ketä vaan ilman jatkuvaa infoamista. Se, että ns. tapailen miestä ennemmin kun seurustelen, ei tarkoita ettenkö kunnioittaisi kyseistä herraa. Päinvastoin. Kunnioitan hänen vapauttaan miehenä. Hän saa mennä ja tulla lähes tulkoon miten vaan — ja niin myös minäkin…

En tarkoita, että olisin jotenkin seurustelua vastaan tai ettenkö itse aikoisi seurustella. En vaan usko, että tämmöisen parikymppisen tytsyn kannattaa vielä alkaa solmimaan mitään liittoja miehen kanssa.

Onhan parisuhteessa tietenkin puolensa, varsinkin jos sattuu olemaan kovinkin mustasukkaista sorttia. Harva lähtee esim. baarissa pokailemaan varattua miestä, jonka tyttöystävä istuu viekussa. Eri asia onkin vapaan suhteen harjoittajilla. Yhdessä jos lähdetään viettämään iltaa, voikin olla hyvinkin mahdollista, ettei lähdetä yhdessä pois.

Mies ja nainen suutelevat toisiaan meren rannalla kellertävässä auringonlaskussa. Naisella valkoinen häämekko ja miehellä musta puku. Maassa mustaa ruohikkoa.

Ystäväni tapailee erästä miestä — heillä on siis avoin suhde, kumpikaan ei kuitenkaan tapaile muita. Joku voisi ihmetellä, että mikseivät he seurustele, jos muut eivät kerran heitä kiinnosta. Ehkä vapaan suhteen pointti on kuitenkin juuri siinä, että siinä oikeasti tietää, että toinen välittää. Hän ei tapaile muita, vaikka saisi mennä oikeen luvallakin. Ja tietenkin se ainainen jännitys, onkohan hänellä joku muukin. Sehän se tuo sitä särmää suhteeseen. Ei tule ainakaan pidettyä toista itsestäänselvyytenä, vaan jokaisena kertana kun nähdään, yritetään tehdä vaikutus.

Jokainen tehköön mitä tykkää, minä ainakin nautin omasta itsenäisyydestä. Mutta täytyy kyllä myöntää, että kyllä sitä niinä sateisina ja synkkinä päivinä tulee mietittyä, että olishan se tietty kiva jos tossa olis joku… ;)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot