Britney Spears tekee comebackin.

Britney Spears -laulajattaren kasvojen sivuprofiili mustaa taustaa vasten. Naisen pitkät vaaleat hiukset näyttävät siltä kuin ne olisivat saaneet salamaniskun. Hänellä mustaksi maalatut silmänympärykset ja hieman avoin suu. Pop-idoli

Yhdysvaltalainen laulajana tunnettu Britney Spears (www.britneyspears.com) tulee tekemään ensi sunnuntaina comeback-esiintymisen MTV Video Music Awards -musiikkitapahtumassa. Naisen omana tanssikoreografina toimiva Ruben Dario on äskettäin kertonut medialle, että Spearsin lavaesiintyminen tulee pitämään sisällään taikuri Criss Angelin suunnittelemia koreografioita — Angel aikoo omakätisesti viritellä esiintymislavalle erikoisia peilejä, joiden avulla voidaan luoda haluttaessa näköharha siitä, että Spears on yllättäen kadonnut näkyvistä.

Nyt 26-vuotias Britney on viipynyt musiikkimaailman hiljaisemmalla puolella jo vuodesta 2003 lähtien, jolloin naisen edellinen albumi julkaistiin. Siitä lähtien hän on laskenut ihmisten ilmoille ainoastaan kokoelmalevyjä ja remix-kappaleista koostetun LP-levyn. Musiikin sijaan B.S. on tullut parhaiten tutuksi henkilökohtaisen elämänsä saralla tapahtuneista asioista.

Amerikkalainen sanomalehti väittää Spearsin aikovan esiintyä Los Angelesissa järjestettävässä MTV Video Music Awards -gaalassa. Hänen arvellaan laulavan ainakin kaksi kappaletta, jotka ovat “Gimme More” ja “Cry”.

Naisen tuorein pitkäsoitto on vuoden 2003 vaiheilla julkaistu “In The Zone”. Se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta.

“In The Zone” -albumin kappaleet:

 1. Me Against The Music feat. Madonna
 2. (I Got That) Boom Boom feat. Ying Yang Twins
 3. Showdown
 4. Breathe on Me
 5. Early Mornin’
 6. Toxic
 7. Outrageous
 8. Touch of My Hand
 9. The Hook Up
 10. Shadow
 11. Brave New Girl
 12. Everytime

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot