Tagipilvi: britney spears

Jamie Lynn Spearsin poikaystävä jätti.

Teini-ikäisen Jamie Lynn Spearsin poikaystävä on jättänyt hänet sen vuoksi, ettei nuori mies usko olevansa lapsen todellinen isä. 16-vuotiaan televisiotähti Jamie Lynnin on tehtävä lapselleen isyystesti mikäli hän haluaa säilyttää suhteensa lapsen isän kanssa. Pariskunnan suhde on ollut myllytyksessä kuukausien ajan sen jälkeen kun Jamie Lynnin raskaudesta kerrottiin — mediapyörre on aiheuttanut hallaa suhteelle nyt niin pahoin, ettei Jamie Lynnin poikaystävä usko lainkaan olevansa isä ennen kuin toisin todistetaan. Jenkkipoppari Britney Spearsin pikkusiskon huhutaan olevan raskaana vanhemmalle tv-tuottajalle.

Dr. Phil ei pui Britney Spearsia.

Suomenkin televisiossa esiintynyt Dr. Phil uutisoi virallisilla nettisivuillaan, jotka sijaitsevat osoitteessa www.drphil.com, ettei hän aio käsitellä ainakaan lähitulevaisuudessa tunnin pituisessa ohjelmassaan poppi-idoli Britney Spearsin viimeisimpää julkista hermoromahdusta. Maanantaina julkaisemassaan lausunnossa tohtori Phil kertoo, että 26-vuotiaan laulajattaren elämäntilanne on nyt niin tulenarka ja räjähdysaltis, ettei hän rohkene ryhtyä puimaan sitä. Televisiotohtori ei tiedä vielä aiokooko hän käsitellä Spearsin hermoromahdukseen johtaneita syitä myöhempänä ajankohtana.

Britney Spears ei saa tavata lapsiaan.

Kohun keskipisteenä säilyvä Britney Spears (www.britneyspears.com) on äskettäin saanut lakiteitse kehotuksen olla tapaamatta lapsiaan enää näillä näkymin. Perjantaina naiselta evättiin pääsy tavata kahta pientä lastaan sairaalan tiloissa. Nainen vietiin päivää aikaisemmin itsekin paareilla raahattuna sairaalaan — kiireellisesti. Tapahtumien kulku on ollut Spearsin lähipiirissä hyvin äkkinäistä johtuen osittain juuri Britneyn itsensä tekemistä tempauksista. Nainen on nyt menettänyt lastensa huoltajuuden entiselle poikaystävälleen ja lasten isälle, Kevin Federlinelle. Los Angelesissa vaikuttava Korkein oikeus päätti tuomarin suulla kieltää naista tapaamasta lapsiaan ennen kuin hänelle on erikseen annettu lupa.

Britney Spearsin lakimiehet hylkäävät.

Jenkkipoppari Britney Spears (www.britneyspears.com kokee odottamattomia pulmia kun hänen lakimiehensä tuntuvat olevan hylkäämässä hänet kesken oikeusprosessin. Spears nujakoi lakimiestensä välityksellä entistä aviopuolisoon, Kevin Federlinea, vastaan, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Lakifirma, joka Spearsia edustaa, jätti eilen keskiviikkona oikeusistuimelle pyynnön erota toimestaan ja jättäytyä edustamasta Britney Spearsia. Poppiprisenssan lakimiehet kokevat heidän välillään tapahtuneen vakavanlaatuinen kommunikaatiokatkos, jonka vuoksi naisen edustaminen on lakimieslegioonan mukaan tullut aivan täysin & ihan mahdottomaksi savotaksi.

Britney Spearsin vanhemmat huolestuneita.

Kolmen naismaisen värikkäät siluetit vitivalkoista taustaa vasten. Kukin nainen on toisensa klooni. Hahmoilla haarat levällään ja ne seisovat. Keskimmäinen suurempi ja vaaleanpunainen, hänen kummallakin laidalla kaksi vaaleansinistä pienempää hahmoa. Spearsien perheessä teiniraskaus

Sen jälkeen kun yhdysvaltalainen pop-prinsessa Britney Spears kuuli hänen teini-ikäisen, vasta 16-vuoden ikään ehtineen, pikkusiskonsa olevan raskaana, hän on ollut hyvin läheisissä tekemisissä sisarensa kanssa. Jamie Lynn Spearsin raskaudesta Britney sai kuulla julkkistoimittajan suusta. Nyt Spearsin perheen vanhemmat ovat huolestuneita Jamie Lynnin vuoksi, sillä he pelkäävät tytön saavan isosiskoltaan huonoja vaikutteita.

26-vuotias laulaja Britney Spears menetti hiljattain kummankin poikalapsensa huoltajuuden toilailtuaan lastensa kanssa vaarallisuuksiin asti. Naisen vanhempi lapsi on parin vuoden vanha Sean Preston ja nuorempi vain 15-kuukautinen Jayden James.

Britney Spears: "Blackout".

Yhdysvaltalainen Britney Spears (www.britneyspears.com) uutisoi aikovansa julkaista uuden albumin 30. päivä kuluvaa kuukautta. Kiekon nimi on “Blackout”, eli suomeksi “Muistikatko” tai “Pimennys”. Nainen arvelee, että levystä tulee erinomaisen suosittu huolimatta hänen viime vuoden aikana tekemistä töppäilyistään, joihin lukeutuu mm. hiusten ajaminen, vieroituksessa käyminen, riitaisan avioeron kokemunen, lasten huoltajuuden menettäminen ja valokuvaajan auton runnominen. “Blackout”-albumi on ensimmäinen musiikillinen ulosanti neljään vuoteen. Kiekolta lohkaistiin kappale “Gimme More”, mikä kipusi Yhdysvaltojen digitaalisen musiikin levylistoilla korkealle.

Kelly Osbourne kritisoi Spearsia ja Lohania.

Sinisävyinen valokuva Kelly Osbournesta, jolla pitkät mustat hiukset ja otsatukka. Naisella toisessa kädessä punaiset kynnet sormissaan. Hänellä tyyni katse. Kuvaa on muokattu kuvankäsittelyohjelmassa. Syntynyt Lontoossa

Amerikkalainen 23-vuotias Kelly Osbourne (www.kellyosbourne.com) kritisoi huomiota herättävin sanakääntein eräitä julkisuuden henkilöitä sanomalla heidän olevan epätoivoisia näyttäessään kehonsa intiimejä alueita saadakseen huomiota.

Rokkilegenda Ozzy Osbournen ja Sharon Osbournen keskimmäisenä lapsena tunnettu Kelly Osbourne on itsekin aloitellut rocklaulajan uraa. Hän koki joutuneensa leimatuksi teinitytön rooliin esiintyessään vuoden 2005 puolella MTV-kanavalla pyörineessä televisio-ohjelmassa Life As We Know It. Naisen meriitteihin kuuluu myös mm. oman Stiletto Killers -nimisen vaatemalliston suunnittelu.

Britney Spears tekee comebackin.

Britney Spears -laulajattaren kasvojen sivuprofiili mustaa taustaa vasten. Naisen pitkät vaaleat hiukset näyttävät siltä kuin ne olisivat saaneet salamaniskun. Hänellä mustaksi maalatut silmänympärykset ja hieman avoin suu. Pop-idoli

Yhdysvaltalainen laulajana tunnettu Britney Spears (www.britneyspears.com) tulee tekemään ensi sunnuntaina comeback-esiintymisen MTV Video Music Awards -musiikkitapahtumassa. Naisen omana tanssikoreografina toimiva Ruben Dario on äskettäin kertonut medialle, että Spearsin lavaesiintyminen tulee pitämään sisällään taikuri Criss Angelin suunnittelemia koreografioita — Angel aikoo omakätisesti viritellä esiintymislavalle erikoisia peilejä, joiden avulla voidaan luoda haluttaessa näköharha siitä, että Spears on yllättäen kadonnut näkyvistä.

Britney ajoi hiukset huumetestin vuoksi.

Pop-laulaja Britney Spears kertoo ajaneensa päänsä kaljuksi, koska hän oli vakuuttunut siitä, että hänen hiuksistaan tultaisiin tekemään huumetesti. Nainen hämmästytti fanejaan tämän vuoden tammikuussa kun hän ilmestyi ihmisten ilmoille kaljuna. Hän leikkasi hiuksensa omatoimisesti Los Angelesissa sijaitsevassa kampaamossa paparazzien kuvatessa tapahtumaa.

Britney Spears: avioero virallinen.

Pop-prinsessa Britney Spears (www.britneyspears.com) on nyt virallisesti eronnut wannabe-räppäri Kevin Federlinesta. Parin aikaisemmin tekemä avioeropäätös sai muodollisen vahvistuksensa hiljattain kun USA:n Los Angelesissa tuomari allekirjoitti ratkaisupäätöksen. Tähän päättyi parin kuukausia kestänyt avioeroprosessi, jonka aikana on huhuttu, että erossa tehdyn sopimuksen mukaan lapsille on annettu yhteishuoltajuus. Myös Kevinin elatustuesta on liidellyt huhuja — tästäkään yksityiskohdasta ei ole annettu virallista tietoa.

Käyttöehdot