Britney Spearsin vanhemmat huolestuneita.

Kolmen naismaisen värikkäät siluetit vitivalkoista taustaa vasten. Kukin nainen on toisensa klooni. Hahmoilla haarat levällään ja ne seisovat. Keskimmäinen suurempi ja vaaleanpunainen, hänen kummallakin laidalla kaksi vaaleansinistä pienempää hahmoa. Spearsien perheessä teiniraskaus

Sen jälkeen kun yhdysvaltalainen pop-prinsessa Britney Spears kuuli hänen teini-ikäisen, vasta 16-vuoden ikään ehtineen, pikkusiskonsa olevan raskaana, hän on ollut hyvin läheisissä tekemisissä sisarensa kanssa. Jamie Lynn Spearsin raskaudesta Britney sai kuulla julkkistoimittajan suusta. Nyt Spearsin perheen vanhemmat ovat huolestuneita Jamie Lynnin vuoksi, sillä he pelkäävät tytön saavan isosiskoltaan huonoja vaikutteita.

26-vuotias laulaja Britney Spears menetti hiljattain kummankin poikalapsensa huoltajuuden toilailtuaan lastensa kanssa vaarallisuuksiin asti. Naisen vanhempi lapsi on parin vuoden vanha Sean Preston ja nuorempi vain 15-kuukautinen Jayden James.

Britney osti viikon alussa 500 dollaria maksavan lahjakorin Jamie Lynnille Beverly Hillsistä löytyvästä vauvatarvikkeita myyvästä liikkeestä, nimeltään Petit Tresor. Laulajan vanhemmat ovat huolissaan siitä jos Jamie Lynnkin alkaa elämään turhan huolettomasti ollessaan siskonsa kanssa liian läheisiä. Jamie Lynn -tyttö on aikaisemminkin ottanut mallia isosiskostaan — hän on halunnut tehdä asiat samalla tavalla kuin Britneykin. Tästä syystä poppiprinsessalle ei kerrottu ihan heti raskaudesta.

Vuonna 1991 syntynyt Jamie Lynn on myöskin aloittelemassa laulajana toimimista, samoin kuin näyttelijän uraa. Hän on toiminut koulussaan Missisippissä cheerleaderina ja ollut muutenkin aktiivinen urheiluasioihin liittyvissä touhuissa.

OK! Magazine -lehti kertoi 18. joulukuuta Jamie Lynnin olevan 12. viikolla raskaana. Teinityttö aikoo kasvattaa synnyttää lapsen ja huolehtia siitä. Lapsen isän huhutaan olevan 19-vuotias Casey Aldridge, jonka Spears tapasi kirkon kautta. Yhdysvaltain lakien mukaan Jamie Lynn Spears on vielä alaikäinen ja täten kolme vuotta vanhempi Casey voi saada syytteen alaikäiseen sekaantumisesta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot