Bullet For My Valentine julkaisee kolmannen albuminsa.

Bullet For My Valentinen logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logossa fontti on koristeellinen ja teräväpäinen. Logossa lukee viimeinen sana suurella ja siten, että sen ylle on sijoitettu nimen kolme ensimmäistä sanaa. Albumi ilmestyy 22.2.2010

Walesilainen metalcore-yhtye Bullet For My Valentine julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 26. huhtikuuta. Albumin on tuottanut Don Gilmore (Linkin Park) ja miksannut Chris Lord Alge. Yhtyeen kotisivuilla osoitteessa www.bulletformyvalentine.com on ladattavissa albumin raita “Begging for Mercy” ilmaiseksi rajatun ajan.

Vuonna 1998 perustettu Bullet For My Valentine tunnettiin alkuvuosinaan mm. Metallica- ja Nirvana-covereita soittavana yhtyeenä. 1980-luvun old school thrashistä vaikutteita ottanut joukkue on napannut tarttuvia vokaaleja, aggressiivisia riffejä sekä melodioita arvostamiltaan kokoonpanoilta, kuten Metallicalta, Iron Maidenilta, Slayerilta ja Megadethiltä.

Bullet For My Valentine on julkaissut kaksi studioalbumia; debyyttialbumin “The Poison” vuonna 2005 ja toisen albumin “Scream, Aim, Fire” vuonna 2008. Yhtye on myynyt yhteensä 2 miljoonaa levyä ja juhlinut useiden kansainvälisten musiikkiaviisien kansissa. Sen tunnetuimpia biisejä ovat “Scream, Aim and Fire”, “Hearts Burst Into Fire” ja “Tears Don’t Fall”. Bändi on käynyt keikoilla Suomessa useaan otteeseen, ja saapuu myös ensi kesän Seinäjoen Provinssirockiin.

Yhtye ei ole vielä listannut tarkkaa uuden “Fever”-albumin kappalelistaa, mutta tiedossa on ainakin, että sen soittolistalle päätyvien biisien joukossa on kappaleet “Begging for Mercy”, “Your Betrayal” sekä “The Last Fight”. Ensin mainittu biisi on lähes neljän minuutin pituinen.

Bullet For My Valentine on:

  • Matthew “Matt” Tuck (laulu ja kitara)
  • Michael “Padge” Paget (kitarat)
  • Jason “Jay” James (basso)
  • Michael “Moose” Thomas (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot